Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul pentru securitate nationala John Bolton l-a tradat pe Donald Trump in cartea sa. Dar America?

Adevărul Adevărul,
Consilierul pentru securitate nationala John Bolton l-a tradat pe Donald Trump in cartea sa. Dar America?

Cartea lui John Bolton, consilierul pentru securitate nationala a lui Donald Trump, va iesi public marti, 23 iunie. incercarea Casei Albe de a bloca aparitia si distributia cartii nu a mai fost posibila, dupa ce Bolton s-a consultat cu Departamentul pe care l-a condus, pentru a nu avea documente si date clasificate in carte, inca din decembrie, si a obtinut sambata 20 iunie hotararea judecatoreasca pentru a putea publica cartea. continuă pe Adevărul

Kremlin, despre cartea lui Bolton: Putin nu-l poate juca pe degete pe Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin nu considera ca il poate juca pe degete pe omologul sau american Donald Trump, asa cum sugereaza fostul consilier american pentru securitate nationala John Bolton, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Agerpres.

Administratia Trump a pierdut in instanta. Cartea fostului consilier John Bolton va fi publicata

Un judecator american a respins sambata cererea facuta de administratia Trump privind blocarea publicarii unei carti de catre fostul consilier pe securitate al presedintelui Donald Trump, John Bolton, care acuza ca liderul de la Casa Alba a cautat ajutor de la China pentru a fi reales, relateaza Reuters si AFP.

Un judecator a refuzat sa opreasca publicarea cartii lui John Bolton ceruta de Trump

Un judecator federal a respins solicitarea de urgenta a Departamentului de Justitie al administratiei Trump de a bloca publicarea cartii lui John Bolton, fostul consilier de securitate ale presedintelui american, relateaza The Washington Post.

Cartea lui John Bolton va putea fi scoasa pe piata.Solicitarea administratiei Trump de blocare a aparitiei a fost respinsa de judecator

Judecatorul Royce Lamberth, de la tribunalul din Washington, a respins o solicitare a administratiei Trump de blocare a aparitiei cartii de memorii a lui John Bolton, fost consilier al presedintelui american, relateaza AFP.

SUA: Secretarul de stat Mike Pompeo denunta minciunile tradatorului Bolton din cartea acestuia

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a denuntat joi minciunile lui John Bolton, fostul consilier pentru securitate nationala al presedintelui Donald Trump, care publica in curand o carte plina de dezvaluiri despre presedintele Statelor Unite si anturajul acestuia, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este deopotriva trist si periculos ca ultimul rol public al lui John Bolton este cel al unui tradator care distruge America incalcand increderea sacra care o uneste cu poporul sau, scrie secretarul de stat american intr-un scurt comunicat de presa. Cu toate acestea, el nu neaga in mod specific un pasaj din cartea lui Bolton conform caruia i-ar fi spus in 2018 consilierului pentru securitate nationala ca Donald Trump spune tampenii.

Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters.

China ofera primele detalii despre noua lege de securitate nationala

Congresul National al Poporului Chinez a dat duminica primele detalii despre legea securitatii pentru Hong Kong, anunta CnnNews. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )