Libnet.ro
UNICEF

17:01

Administratia Trump a pierdut in instanta. Cartea fostului consilier John Bolton va fi publicata

Hotnews Hotnews,
 Administratia Trump a pierdut in instanta. Cartea fostului consilier John Bolton va fi publicata

Un judecator american a respins sambata cererea facuta de administratia Trump privind blocarea publicarii unei carti de catre fostul consilier pe securitate al presedintelui Donald Trump, John Bolton, care acuza ca liderul de la Casa Alba a cautat ajutor de la China pentru a fi reales, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

SUA: Administratia Trump incearca sa impiedice aparitia unei carti semnate de fostul consilier Bolton

Guvernul american a angajat marti o actiune in justitie pentru a incerca sa blocheze publicarea unei carti a fostului consilier pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba John Bolton, care ar urma sa infatiseze o imagine foarte critica a presedintiei lui Donald Trump, noteaza AFP, citata de Agerpres. Plangerea, depusa la un tribunal federal, motiveaza ca John Bolton nu a obtinut aprobarea administratiei si ca lucrarea lui incalca evident acordurile pe care le-a semnat ca o conditie a angajarii sale si accesului la informatii strict clasificate. Aparitia cartii, cu titlul The Room Where It Happened, A White House Memoir, este prevazuta la 23 iunie.

Lighthizer: Administratia Trump va exercita presiuni pentru o resetare extinsa a sistemului depasit de stabilire a tarifelor in cadrul OMC

Administratia Trump va exercita presiuni pentru o resetare extinsa a sistemului depasit de stabilire a tarifelor in cadrul Organizatiei Mondiala a Comertului OMC), pentru a corecta ceea ce considera a fi ani de zile de tratament incorect la care au fost supuse Statele Unite, a declarat miercuri reprezentantul pentru Comert al SUA, Robert Lighthizer, in timpul unei audieri intr-o comisie a Congresului, transmite Reuters.

Proiect grandios anuntat de Administratia Trump. Investitie de 1.000 de miliarde de doari

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, informeaza CNBC siReuters. Mai precis, bugetul colosal va fi directionat catre proiecte din.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregatete un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregatete un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters, citat de news. ro. Versiunea preliminara a planului Departamentului Transporturilor aloca majoritatea fondurilor unor proiecte cum ar fi drumuri si poduri, dar un sfert din bani vor fi pentru infrastructura 5G si internet broadband in mediul rural, au declarat doua surse. Casa Alba, care a mai facut astfel de propuneri in ultimii ani, intentioneaza sa prezinte programul in luna iulie, a spus una dintre surse.

Dezvaluiri explozive despre Trump in cartea fostului sau consilier pentru securitate nationala John Bolton

Secretarul de stat american Mike Pompeo, care afiseaza o loialitate mai presus de orice indoiala fata de presedintele Donald Trump, s-a exprimat nu doar o data critic pe la spate, mergand pana acolo incat l-a acuzat pe acesta ca nu spune decat tampenii, scrie fostul consilier prezidential John Bolton in cartea sa, conform unor fragmente aparute miercuri in presa din Statele Unite, informeaza joi AFP, citata de Agerpres. Un episod sugestiv, mentionat in cartea exploziva The Room Where It Happened, A White House Memoir prevazuta sa apara pe piata pe 23 iunie, a avut loc in cadrul primului summit al liderului american cu cel nord-coreean Kim Jong Un, care a avut loc la Singapore, in 2018.

Dezvaluiri despre Donald Trump in cartea fostului sau consilier John Bolton: I-ar fi cerut ajutorul presedintelui Chinei pentru a fi reales

Presedintele Donald Trump i-a cerut liderului Chinei, Xi Jinping, sa-l ajute sa castige alegerile prezidentiale din SUA 2020, sugerand ca achizitiile sporite ale Chinei de produse agricole din SUA ar putea sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )