Libnet.ro
UNICEF

23:45

Consilierul prezidential Gabriel Berca: Partidul Popular o sa apara peste cateva zile

B1 B1,
Consilierul prezidential Gabriel Berca: Partidul Popular o sa apara peste cateva zile

Consilierul prezidential Gabriel Berca a anuntat, marti, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca Partidul Popular urmeaza sa fie lansat peste cateva zile. Invitatul a adaugat ca. continuă pe B1

Consilierul prezidential Gabriel Berca: Partidul Popular o sa apara peste cateva zile.

Consilierul prezidential Gabriel Berca a anuntat, marti, xa Partidul Popular urmeaza sa fie lansat peste cateva zile, potrivit B1. ro. Berca a adaugat ca lansarea acestui partid are legatura initiativa politica a lui Costel Caras, fermierul care a varsat tone de lapte in camp in semn de protest fata de lipsa de sprijin a Guvernului Ponta pentru sectorul agricol. Zvonuri privind infiintarea Partidului Popular, care ar urma sa se coalizeze in jurul presedintelui Traian Basescu, au aparut inca de .

Consilierul prezidential Gabriel Berca a confirmat ca noul partid de dreapta se va numi Partidul Popular

Consilierul prezidential Gabriel Berca a confirmat, la emisiunea Sub Semnul intrebarii de la B1TV, stirea publicata in exclusivitate de HotNews, conform careia Partidul Popular se va lansa utilizand initiativa politica a fermierului Costel Caras.

Partidul Popular, coalizat in jurul presedintelui Basescu, o posibila lansare pe scena politica romaneasca

Un partid este pe cale sa apara pe scena politica romaneasca. Acesta ar urma sa fie coalizat in jurul presedintelui Traian Basescu si sa poarte numele de Partidul Popular, spun unele surse. O formatiune .

Cine sunt GREII PDL care ar putea trece la Partidul Popular - surse.

Partidul Popular va primi oameni si de la PDL, astfel ca nume grele din randul democrat-liberalilor ar putea trece la noua formatiune politica, potrivit unor surse citate de B1 TV. Noul partid ar urma sa se coaguleze in jurul pierzatorilor din competitia interna din PDL, in frunte cu Elena Udrea, dar si al membrilor Fundatiei Miscarea Populara. Printre greii PDL care ar putea trece la Partidul Popular se numara Elena Udrea, Ion Ariton, Florin Popescu si Eugen Tomac. Si oameni din PPDD au .

Membri importanti din PDL ar putea adera la Partidul Popular, format in jurul presedintelui Traian Basescu

Nume importante din PDL par sa fie tot mai interesate de noul partid despre care se vorbeste ca va iesi pe piata in curand. Partidul Popular, care va fi coalizat in jurul presedintelui, atrage si nume.

Partidul Popular, un 112 politic?.

Afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit caruia fundatia Miscarea Populara va trebui sa-si creeze si un vehicul de punere in aplicare a solutiilor, iar acest vehicul nu poate fi decat un partid de centru-dreapta a fost urmata de un val de informatii difuzate privind iminenta aparitiei unui Partid Popular. Au fost vehiculate nume si chiar o data 25 mai pentru lansarea noului partid. Profesorul Marian Preda, presedintele Miscarii Populare, califica insa toata .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )