Libnet.ro
UNICEF

17:15

Consiliul Fiscal: Bugetul, facut artificial, pentru creditorii externi

România Liberă România Liberă,
Consiliul Fiscal: Bugetul, facut artificial, pentru creditorii externi

Bugetul pe 2015 a fost construit pe date care nu par credibile, dar care se incadreaza in cerintele finantatorilor externi. Consiliul Fiscal considera ca Executivul se bazeaza pe sume mai mari incasate la buget si pe cheltuieli mai mici decat pot fi acestea in realitate. continuă pe România Liberă

Consiliul Fiscal critica bugetul pe 2015

Consiliul Fiscal considera ca cresterea unor venituri in bugetul pe 2015 pare supraevaluata, in vreme ce unele cheltuieli, sunt subestimate.

Buget 2015: Consiliul Fiscal nu crede in cresterile unor venituri, subevaluarea unor cheltuieli si dublarea absorbtiei de fonduri europene, estimate de Guvern

Consiliul Fiscal estimeaza ca unele categorii de venit din proiectul de buget pe 2015 sunt prognozate sa creasca intr-un ritm nejustificat de mare, ca este putin probabila dublarea absorbtiei fondurilor UE si ca unele cheltuieli par subevaluate.

Cresterea unor venituri in bugetul pe 2015 pare supraevaluata, iar unele cheltuieli, subestimate

Consiliul Fiscal estimeaza ca unele categorii de venit din proiectul de buget pe 2015 sunt prognozate sa creasca intr-un ritm nejustificat de mare, ca este putin probabila dublarea absorbtiei fondurilor UE si ca unele cheltuieli par subevaluate, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )