Libnet.ro
UNICEF

13:31

Consiliul Judetean a primit o finantare de 32,5 milioane de euro pentru reabilitarea Drumului de sub munte care face legatura intre Brasov si Sibiu

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean a primit o finantare de 32,5 milioane de euro pentru reabilitarea Drumului de sub munte care face legatura intre Brasov si Sibiu

Este pentru prima data cand Brasovul solicita si obtine finantare europeana pentru reparatia unui drum, care ar putea fi o alternativa pe DN 1. continuă pe Adevărul

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Crucea Alb Galbena, finantata de Consiliul Judetean in urmatorii trei ani

Consilierii judeteni si-au insusit, joi, acordul de parteneriat pentru ingrijiri medicale in judetul Buzau incheiat zilele trecute de Provincia Flandra Orientala Belgia), Fundatia Crucea Alb Galbena Flandra Belgia), Consiliul Judetean Buzau si Fundatia Crucea Alb Galbena Romania Filiala Buzau.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

Laptele si cornul elevilor isi cauta furnizori. Consiliul Judetean Cluj a demarat deja procedurile

Consiliul Judetean Cluj a inceput deja demersurile necesare pentru incheierea acordului cadru de achizitie publica pentru furnizarea, din toamna, a produselor lactate si de panificatie pentru prescolari si elevii din clasele I-VIII/. Peste 52. 000 de copii din judetul Cluj vor, in anul preuniversitar 2017-2018, beneficia de programul Lapte si corn.

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

ANAT: Turistii au cumparat sejururi de 3,8 milioane euro cu voucherele de vacanta, in primele patru luni

Turistii romani au cumparat sejururi cu vouchere de vacanta in valoare de 3,8 milioane de euro, in primele patru luni ale anului, reprezentand mai mult de o treime din suma inregistrata tot anul trecut, de 10 milioane de euro, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), care considera ca suma e departe de potentialul pietei, din cauza faptului ca voucherele se acorda frecvent numai in sistemul privat.

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei.

Finantari de pana la 40 milioane euro pentru firme europene si americane

Compania Partech Ventures lanseza un nou fond de investitii cu capital de risc) dedicat startup-urilor tehnologice din Europa si Statele Unite, in valoare totala de 400 milioane de euro, si va oferi finantari intre 200. 000 de euro si 40 de milioane de euro pentru firme aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, face stadion de 12 milioane euro in judetul lui Dragnea

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, vrea sa construiasca un stadion de peste 12 milioane de euro in judetul Teleorman, fieful politic al lui Liviu Dragnea. Conform proiectului de hotarare de.

Samsung a cumparat un startup din Grecia cu 40 milioane euro - o tehnologie care imita perfect vocea utilizatorului

Producatorul IT Samsung a cumparat startup-ul Innoetics - care dezvolta o tehnologie ce transpune texte scrise in vorbire si poate sa reproduca aproape perfect vocea unui utilizator. Valoarea tranzactiei este estimata la circa 40 de milioane de euro, cel mai valoros exit facut vreodata de un startup de tehnologie din Grecia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )