Libnet.ro
UNICEF

19:31

Consortiu chinezo-spaniol, interesat de constructia unui pod peste Dunare intre Romania ...

România Liberă România Liberă,
Consortiu chinezo-spaniol, interesat de constructia unui pod peste Dunare intre Romania ...

Un consortiu chinezo-spaniol a adresat o scrisoare guvernului bulgar prin care isi manifesta interesul de a construi un nou pod peste Dunare care sa lege Romania de Bulgaria, intre localitatile Calarasi si Silistra, potrivit Agerpres. Primarul Silistrei Iulian Naidenov, care a primit o copie a scrisorii, a declarat vineri, pentru Agerpres, ca proiectul pentru un pod intre Calarasi si Silistra face parte din Strategia Dunarii. In opinia sa, podul va avea o importanta strategica pentru ca prin . continuă pe România Liberă

Consortiu chinezo-spaniol, interesat de constructia unui al treilea pod intre Bulgaria si Romania

Un consortiu chinezo-spaniol, SPHIMX, este interesat de constructia unui al treilea pod intre Bulgaria si tara noastra, care sa lege orasele Calarasi si Silistra, arata HotNews. ro.

Un consortiu chinez-spaniol, interesat de construirea celui de-al treilea pod intre Romania si Bulgaria

Un consortiu chinezo-spaniol numit SPHIMIX este interest de constructia unui al treilea pod intre Romania si Bulgaria. Podul ar urma sa faca legatura intre orasele Calarasi si Silistra. Informatia a.

Cel de-al doilea pod peste Dunare va fi inaugurat maine in prezenta premierului Victor Ponta

Romania si Bulgaria sunt legate de un al doilea pod peste Dunare. Calafat-Vidin va fi inaugurat maine, in prezenta primul-ministrului Victor Ponta si a omologului sau bulgar, Boyko Borisov. Constructia va putea.

Asocierea UMB - Tehnostrade a castigat licitatia pentru constructia unui tronson de 8,7 km din Autostrada Transilvania intre Gilau si Nadaselu

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL ca castigat licitatia CNADNR de coonstructie a unui tronson de 8,7 kilometri din Autostrada Transilvania, de la Gilau Cluj Vest) la Nadaselu. Valoarea ofertei castigatoare este de 258. 052,52 lei fara TVA) - aproximativ 58 milioane de euro. Durata contractului este de 72 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 18 luni dureaza executia si 48 luni perioada de garantie, precizeaza CNADNR intr-un comunicat. UMB si Tehnostrade sunt firmele care au facut parte si din asocierea care au lucrat la autostrada Timisoara - Lugoj, Lot 1 9,5 km), deschisa in aceasta saptamana cu aproape sase luni inaintea termenului contractual de finalizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )