Libnet.ro
UNICEF

12:00

Constanta are nevoie de 251 de milioane de euro pentru a rezolva problema incalzirii

Adevărul Adevărul,
Constanta are nevoie de 251 de milioane de euro pentru a rezolva problema incalzirii

251 de milioane de euro, o noua societate comerciala si multa rabdare din partea populatiei. De asta are nevoie orasul Constanta pentru a rezolva problema caldurii si apei calde furnizate in sistem centralizat. continuă pe Adevărul

NICU MARCU, AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: Ne revine sarcina sa constientizam populatia ca are nevoie de asigurari de viata, de sanatate, de locuinte

Toti asiguratorii trebuie sa respecte legea, atrage atentia presedintele ASF Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si societatile de asigurare au sarcina de a constientiza populatia ca are nevoie sa isi faca asigurari de viata, de sanatate, de locuinte, a precizat, ieri, Nicu Marcu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, in cadrul unei conferinte organizata de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR),.

BNR: Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8 778 milioane euro in perioada ianuarie-octombrie

In perioada ianuarie - octombrie 2020, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8 778 milioane euro, comparativ cu 9 117 milioane euro in perioada ianuarie-octombrie 2019.

Vedeta din Romania, umilita de fostul iubit. A platit mii de euro pentru asta, e halucinant

Fanii show-ului XtraNight poate-si mai aduc aminte de Ana Maria Mocanu. in urma cu patru ani iesea din platourile de filmare si se muta in Spania. Alaturi de iubitul ei Rares, un om de afaceri, fosta asistenta tv a trait o poveste frumoasa de dragoste. Pana de curand asta, deoarece, recent pe retelele de socializare .

Purcari a vandut participatia la Grupul Glass Container, pentru 7,22 milioane euro

Vinaria Purcari, entitate detinuta 100% de catre Purcari Wineries WINE), a vandut la mijlocul acestei saptamani participatia detinuta la Grupul Glass Container GCC) pentru suma de 7,22 milioane de euro, catre Vetropack Group, corporatie elvetiana lider in industria ambalajului de sticla din Europa, se arata intr-un raport al producatorului de vinuri postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UE a decis alocarea a aproape 8 miliarde de euro pentru Fondul European de Aparare

Potrivit unei intelegeri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene, 7,953 de miliarde de euro vor fi alocate pentru viitorul Fond European de Aparare, proiect ce va finanta viitoarele programe de.

Novakid a atras o finantare de 4,25 milioane USD pentru reinventarea invatarii limbii engleze de catre copii

Novakid Inc Novakid), un brand EdTech in plina dezvoltare, care reinventeaza invatarea limbii engleze ca a doua limba pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani din intreaga lume, a atras o finantare de 4,24 milioane USD in etapa de investitie seria A de la un grup de investitori din SUA, Asia si Europa, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )