Libnet.ro
UNICEF

05:00

Constanta intra in carantina, dupa ce rata de infectare a depasit 8 cazuri la mia de locuitori. Autoritatile urmeaza sa decida de cand va fi aplicata masura

B1 B1,
Constanta intra in carantina, dupa ce rata de infectare a depasit 8 cazuri la mia de locuitori. Autoritatile urmeaza sa decida de cand va fi aplicata masura

Municipiul Constanta intra in carantina. Decizia a fost luata inaceasta seara deDirectiade Sanatate Publica,iar ziua de cand va fi aplicata decizia urmeaza a fi stabilita. continuă pe B1

Constanta intra in carantina. Autoritatile decid de cand va fi aplicata masura

Municipiul Constanta intra in carantina. La propunerea Directiei de Sanatate Publica, resedinta de judet va fi izolata, iar ziua de cand va fi aplicata decizia urmeaza a fi stabilita la nivel judetean.

Constanta intra in carantina, dupa ce incidenta imbolnavirilor a depasit 8 cazuri la mia de locuitori

Decizie de ultima ora a autoritatilor. Municipiul Constanta va intra in carantina. Decizia a venit in aceasta seara de la Inspectoratul National de Sanatate Publica si a fost confirmata presei si de prefectul Constantei.

Municipiul Satu Mare, aproape de carantina totala. Rata de infectare a depasit 7 la mia de locuitori

Municipiul Satu Mare a inregistrat luni, 16 noiembrie, o rata de infectare de 7,4 la mia de locuitori, in timp ce indicele pe judet a ajuns la 4,48. Astfel, posibilitatea unei carantine totale este foarte.

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care.

Comunele Berceni si Clinceni ar putea intra in carantina. Ce se intampla cu cei care muncesc in Bucuresti

DSP Ilfov a propus intrarea in carantina, de maine seara, a comunelor Berceni si Clinceni. Medicii de la DSP au inaintat propunerile catre autoritatile judetene dupa ce in aceste localitati rata de infectare a depasit 10 la mia de locuitori, potrivir Digi24.

Prima zi de carantina in Alba Iulia si in alte cinci localitati din judet

Municipiul Alba Iulia si alte patru orase din judetul Alba - Blaj, Sebes, Cugir si Abrud -, precum si comuna Ciugud sunt in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Municipiul Alba Iulia are o incidenta a cazurilor de peste 10 la mia de locuitori. Alba Iulia este al cincilea municipiu resedinta de judet care intra in carantina, dupa Sibiu, Baia Mare, Zalau si Slobozia.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )