Libnet.ro
UNICEF

18:00

Constantin: Presedintele ADS a fost demis din cauza unor probleme manageriale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Constantin: Presedintele ADS a fost demis din cauza unor probleme manageriale

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca l-a demis pe presedintele ADS, pentru probleme manageriale gasite la un control, decizie pe care i-a comunicat-o inca din septembrie, dar care a fost pusa in aplicare abia cum, intrucat. continuă pe Wall-Street Ro

China: Patru zboruri au fost perturbate din cauza unor alerte cu bomba false

Din cauza unor alerte false cu bomba survenite dupa mai multe zile de la un atentat terorist comis la Beijing, patru zboruri interne au fost perturbate, joi, in China, potrivit unei institutii de presa oficiala,.

Perchezitii DNA la Ministerul Agriculturii, Agentia Domeniilor Statului si Agrostar. Constantin: Presedintele ADS, demis inca din septembrie

30 - Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca l-a demis pe presedintele ADS pentru probleme manageriale gasite la un control, decizie pe care i-a comunicat-o inca din.

Ministrul Agriculturii: Presedintele ADS a fost demis pentru probleme manageriale

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca l-a demis pe presedintele ADS din cauza unor probleme manageriale, precizand ca i-a comunicat decizia sa inca din septembrie, dar a fost pusa in.

Vicepremierul sirian Qadri Jamil a fost demis din functie

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, informeaza Global Post. Decizia intervine dupa ce Qadri Jamil s-a intalnit.

Presedintele ADS a fost demis pentru probleme manageriale.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, ca, in urma verificarilor la Agentia Domeniilor Statului ADS), s-a luat decizia de a-l demite pe directorul general al acestei institutii, Dan Lucian Stefan Mogos. Decizia a fost luata la 23 septembrie, dar nu a putut fi pusa in aplicare deoarece seful ADS se afla in concediu medical, conform declaratiilor ministrului Agriculturii. Se simtea nevoia de imbunatatire a managementului in cadrul ADS, a motivat Constantin demiterea .

Antrenorul Ionut Badea a fost demis de la Otelul. Meciul cu Sageata a fost decisiv!.

Directorul general al FC Otelul Galati Narcis Raducan, a declarat, dupa infrangerea din meciul cu Sageata Navodari, scor 1-2, ca antrenorul Ionut Badea a fost demis din functie. Cele doua echipe s-au intalnit aseara in ultimul meci al etapei a a XII-a a Ligii I, conform Mediafax. Am avut o discutie cu Ionut Badea dupa meci si vom inceta colaborarea. Din aceasta seara el nu mai este antrenorul nostru. In urmatoarele zile von anunta viitorul antrenor. Nu cred ca jucatorii au ceva in comun cu .

Cursa Lufthansa ce urma sa aterizeze la Sibiu, redirectionata din cauza cetii.

O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii, transmite Mediafax. Aeronava aceleiasi companii care trebuia sa decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel putin patru ore intarziere. Cursa Lufthansa Munchen - Sibiu cu sosirea programata la Sibiu la ora 00,40 a aterizat la Cluj-Napoca din cauza cetii. Cei 62 de pasageri care se aflau la bord au fost transportati .

Cursa Lufthansa de la Munchen care urma sa aterizeze la Sibiu, redirectionata la Cluj din cauza cetii

O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii. De asemena, aeronava Lufthansa care.

Numarul de oameni sositi la Urgenta din cauza bauturilor energizante s-a dublat

Vizitile la sectiile de Urgenta ale spitalelor din cauza bauturilor energizante s-au dublat in ultimii cinci ani. Statistica a fost facuta in SUA si este una oficiala. Cifrele incep sa fie din nou in actualitate, dupa ce un un barbat a murit pe terenul de baschet la scurt timp de la consumarea unui Red Bull, ceea ce a dus la inceputul primului proces impotriva acestei companii.

Cursa Lufthansa de la Munchen ce urma sa aterizeze la Sibiu, redirectionata la Cluj din cauza cetii

O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii, iar aeronava aceleiasi companii care trebuia sa decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel putin patru ore intarziere.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )