Libnet.ro
UNICEF

16:30

Consulatul SUA din Berlin a fost evacuat, alarma dovedindu-se falsa

Hotnews Hotnews,
Consulatul SUA din Berlin a fost evacuat, alarma dovedindu-se falsa

Autoritatile germane au evacuat o parte a consulatului Statelor Unite de la Berlin, joi, dupa ce un angajat a intampinat probleme de respiratie in timp ce verifica un pasaport, dar politia a declarat ca nu s-au gasit substante suspecte, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ambasada SUA din Yemen, luata cu asalt de manifestanti

Ambasada SUA din Yemen a fost luata cu asalt, joi dimineata, de mai multi manifestanti care protesteaza fata de un film despre islam. Politia a tras in aer pentru a incerca sa disperseze manifestantii. in.

Ambasada SUA din Yemen, LUATA CU ASALT de protestatari din cauza filmului-polemica despre Islam.

Mii de manifestanti care protestau impotriva unui film considerat ofensator la adresa islamului au luat joi cu asalt ambasada SUA la Sanaa, relateaza AFP si Reuters, potrivit Mediafax. Citeste si:Iranul denunta filmul considerat insultator la adresa islamului si anunta o manifestatie la TeheranManifestatii in mai multe tari arabe impotriva filmului considerat insultator la adresa islamuluiYouTube a blocat accesul la filmul antiislam in Libia si Egipt Manifestantii au intrat in incinta .

Atac cu lansatoare de rachete asupra ambasadei SUA din Libia.

Manifestanti armati au tras marti cu lansatoare de rachete asupra consulatului american de la Benghazi estul Libiei), ucigand un american, pentru a denunta un film considerat ofensator la adresa Islamului, au declarat pentru AFP surse din cadrul ministerului libian de Interne, potrivit Realitatea. net. Conform purtatorului de cuvant al Inaltei comisii pentru securitate a ministerului de Interne, Abdelmonoem al-Horr, fortele de securitate precum si ministerul Apararii au incercat sa controleze .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )