Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consumul de cafea ar putea fi benefic pentru sanatate

Hotnews Hotnews,
 Consumul de cafea ar putea fi benefic pentru sanatate

Consumul unei cantitati moderate de cafea nu dauneaza sanatatii, ci dimpotriva. Noi studii au scos la iveala faptul ca trei-patru cesti de cafea pe zi pot avea anumite beneficii asupra sanatatii noastre, relateazaBBC. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei va da in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor un teren de circa 150 de mp din cartierul Militari, pentru construirea unei biserici

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, va da un teren de circa 150 de mp, de pe strada Cernisoara din sectorul 6, in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor, pentru construirea unei biserici, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de consilierii generali. Terenul apartine orasului si va fi dat pe o perioada de 49 de ani.

Actorul Harrison Ford a intervenit pentru salvarea unei femei dintr-un accident de masina

Actorul Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo, a intervenit pentru salvarea unei femei dupa ce masina acesteia a iesit de pe o autostrada si s-a izbit intr-un copac din California, relateaza News. ro citand BBC.

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au intrat in colaps in Germania

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant in Germania sunt in colaps dupa ce liberalii FDP) s-au retras, Angela Merrkel urmand sa il anunte in cursul zilei de astazi pe presedintele Frank-Walter Steinmeier in legatura cu esecul discutiilor, transmite BBC.

Pericolele din dormitor! Scapati imediat de aceste lucruri! Sunt nocive pentru sanatate

Fara sa stim aducem in dormitoarele noastre lucruri, care ne pot afecta grav sanatatea. Daca si tu ai aceste lucruri in dormitor, scapa imediat de ele. Odorizante pentru camera in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )