Libnet.ro
UNICEF

22:16

Consumul real al masinilor, cu 25% mai mare decat in brosuri! Vezi ultimul raport ICCT.

România Liberă România Liberă,
Consumul real al masinilor, cu 25% mai mare decat in brosuri! Vezi ultimul raport ICCT.

Diferenta intre consumul real si cel declarat de producatorii auto pentru modelele lor a devenit din ce in ce mai mare in ultimii zece ani. Un raport al ICCT Consiliul International pentru Transport Curat) arata ca in medie cu 25% este manipulat consumul real de catre producatori, conform autonews. com. In conditiile in care reglementarile privind emisiile de CO2 sunt tot mai dure, iar pana in 2020 limita maxima ar urma sa coboare la 95 g co2/km in UE, o alta problema tinde sa creeze conditii . continuă pe România Liberă

Papa Francisc: Nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa iti castigi painea

Papa Francisc si-a exprimat sambata preocuparea fata de cresterea saraciei ca urmare a extinderii somajului in Occident, spunand ca nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa-ti.

HTC va lansa in acest an un model HTC One cu ecran mai mare decat modelul actual

Compania taiwaneza HTC se pregateste sa lanseze in acest an un nou model HTCOne, care va avea aceleasi specificatii tehnice precum modelul actual, insa va fi dotat cu un ecran mai mare, intre 5 so 6.

De ce oamenii simt nevoia sa para mai instariti decat sunt atunci cand se afla in cautarea unui nou partener

Faptul ca oamenii mint in legatura cu veniturile lor si incearca sa cheltuiasca mai mult decat isi permit ii ajuta sa isi gaseasca mai rapid un nou partener, cel putin pe termen scurt, insa problemele apar atunci cand relatia devine serioasa.

Borbely: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa elaboreze viziunea privind formele de autonomie

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, sambata, la Congresul Uniunii de la Miercurea Ciuc, ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca in urmatorii doi ani sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

RIDICA DRAPELUL! Romanii s-au alaturat initiativei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. O partedintre acestea va.

Care este cea mai mare provocare a UDMR in viziunea lui Laszlo Borbely

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, este de parere ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca, in urmatorii doi ani, sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

LASZLO BORBELY scruteaza zarile viitorului: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa ...

Borbely a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, ca viziunea formatiunii privind formele de autonomie din Transilvania va trebui eleborata si prezentata, apoi, comunitatii maghiare, titreaza Mediafax. In urmatorii doi ani cea mai mare provocare pentru noi este sa formulam, sa elaboram viziunea noastra privind formele de autonomie din Transilvania si sa o prezentam comunitatii maghiare. Asta este marea provocare pentru noi, sa formulam cum sa mergem mai departe, a spus .

Simulare de admitere la UMF Cluj: cea mai mare nota la specialitatea Radiologie si Imagistica a fost 7,39

Peste 1. 100 de candidati s-au inscris anul acesta la examenul pentru admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Acesti au sustinut sambata, 25 mai, o simulare a examenului de admitere. Cea mai mare nota a fost 9,91 la Farmacie.

Astazi este ZIUA CEA MARE. Antena 3 va oferi romanilor cel mai mare drapel din LUME. 200 de oameni poarta pe brate drapelul care cantareste 5 TONE

Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 si fabricadesteaguri. eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. Drapelul va fi omologat in GUINNESS WORLD RECORDS. Evenimentul va fi transmis de.

Astazi este ZIUA CEA MARE. Antena 3 va oferi romanilor cel mai mare drapel din LUME. in scurt timp va incepe desfasurarea drapelului

Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 si fabricadesteaguri. eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. Drapelul va fi omologat in GUINNESS WORLD RECORDS. Evenimentul va fi transmis de.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )