Libnet.ro
UNICEF

06:45

Contestatia lui Sova privind durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari, respinsa de ICCJ

Antena3 Antena3,
Contestatia lui Sova privind durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari, respinsa de ICCJ

Contestatia senatorului PSD Dan Sova privind durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in dosarul Turceni-Rovinari a fost respinsa joi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ),. continuă pe Antena3

Contestatia lui Sova privind durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari, respinsa de ICCJ

Contestatia senatorului PSD Dan Sova privind durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in dosarul Turceni-Rovinari a fost respinsa joi de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Decizia poate fi contestata la aceeasi instanta.

Dan Sova contesta durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari

Senatorul PSD Dan Sova a depus o contestatie la instanta suprema in care a reclamat durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in ceea ce priveste dosarul Turceni- Rovinari. Contestatia a fost depusa de Sova in 9 aprilie, urmand sa fie analizata, astazi, de un judecator de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Senatorul cere, astfel, accelerarea procedurilor de urmarire penala.

Dan Sova se plange la Curtea Suprema de durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari in care s-a cerut aviz pentru arestarea sa

Senatorul PSD Dan Sova a depus, la Curtea Suprema, o contestatie in care reclama durata de desfasurare a anchetei procurorilor in dosarul Turceni-Rovinari. Contestatia urmeaza sa fie anlizata joi.

iCCJ respinge contestatia lui Sova in legatura cu dosarul Turceni-Rovinari

Contestatia senatorului PSD Dan Sova privind durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in dosarul Turceni-Rovinari a fost respinsa joi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), relateaza Mediafax.

Cum se apara Cristian Adomnitei dupa inceperea anchetei DNA la CJ Iasi

Seful CJ Iasi Cristian Adomnitei vizat in ancheta DNA privind fapte de coruptie spune ca nu se simte responsabil in cazul atribuirii contractului de promovare a judetului unei firme din Iasi, motivand ca nu face parte din nicio comisie de licitatie si ca nu stie ce firme sunt declarate castigatoare, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )