Libnet.ro
UNICEF

10:31

Continental Automotive isi mareste efectivele din Romania cu aproape 1.000 de oameni anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Continental Automotive isi mareste efectivele din Romania cu aproape 1.000 de oameni anul acesta

Continental Automotive, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto de pe piata locala, va angaja aproape 1. 000 de oameni in intreg anul 2013, iar in aceasta vara incepe productia la noua unitate din Ghimbav, a spus pentru HotNews, seful filialei locale, Christian von Albrichsfeld. Continental a investiti peste 700 milioane euro in cei 12 ani de prezenta locala si avea 11. 850 de angajati la final de 2012. continuă pe Hotnews

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste studioul din Bucuresti si recruteaza

Studioul King din Bucuresti, al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste echipa si isi extinde sediul, ocupand si cel de-al doilea etaj al cladirii Unirii Factory. Succesul tot mai multor jocurilor din portofoliul King a.

C. von Albrichsfeld, CEO Continental Automotive Romania: Acum 12 ani ni se promitea ca in doi ani vom avea autostrazi catre granita de vest. Nici azi nu le avem si asta nu e in masura sa incante un investitor

Romania este inca o tara competitiva, mai ales datorita salariilor mult mai mici decat in Vest, dar e greu sa gasesti oameni calificati fiindca scolile profesionale aproape au disparut, iar universitatile mizeaza pe volum, nu pe calitate, e de parere seful Continental Automotive Romania, Christian von Albrichsfeld. Desi Romania are o pozitie geografica favorabila, fioarte grav este ca autoritatile nu s-au tinut de cuvant si nici acum nu sunt autostrazi catre granita de vest, ceea ce ingreuneaza exportul, a mai spus oficialul german la o conferinta organizata de Ziarul Financiar.

Peste 100 de turci din Romania protesteaza in Piata Unirii din Bucuresti in semn de solidaritate cu cei din Piata Taksim (VIDEO)

Miting de solidaritate cu protestatarii din Piata Taksim, din Istanbul. Aproape 100 de cetateni turci s-au strans in Piata Unirii din Capitala pentru a protesta. Este vorba despre o actiune spontana.

PROTESTE in 8 orase din Romania de Ziua Mondiala a Mediului. Ce cer ecologistii.

De Ziua Mondiala a Mediului, ecologistii din Romania vor protesta in opt orase din tara impotriva exploatarii gazelor de sist si a aurului de la Rosia Montana, impotriva microhidrocentralelor si a folosirii pesticidelor care omoara albinele, se arata intr-un comunicat al Coalitiei pentru Mediu, remis miercuri redactiei. Peste 1. 000 de oameni din toata tara vor iesi in strada, conform estimarilor celor trei organizatori- Coalitia pentru Mediu, Asociatia Romania fara Ei si Campania Salvati .

Producatorii de polistiren au dat in judecata Ordinul Arhitectilor din Romania

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS) a dat in judecata Ordinul Arhitectilor din Romania OAR), dupa ce, in urma cu o luna, presedintele OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, a reiterat declaratiile facute in urma cu un an, potrivit carora una din problemele reabilitarii termice a blocurilor o constituie utilizarea polistirenului.

VALIZA 1 A fost Valiza prima oara inventata de presa din Romania?

Cazul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat pentru dare de mita pare sa nu fi fost primul in istoria Romaniei. Un cititor ne-a semnalat ca Valiza lui Gigi ar purta numarul 2, iar prima Valiza a fost data chiar de presa sportiva din Romania, la meciul din 2005 dintre Finlanda si Cehia la care tara noastra avea interes ca nordicii sa castige.

A fost Valiza prima oara inventata de presa din Romania?

Cazul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat pentru dare de mita pare sa nu fi fost primul in istoria Romaniei. Un cititor ne-a semnalat ca Valiza lui Gigi ar purta numarul 2, iar prima Valiza a fost data chiar de presa sportiva din Romania, la meciul din 2005 dintre Finlanda si Cehia la care tara noastra avea interes ca nordicii sa castige.

General Electric a implementat Charisma in filialele din Romania si Bulgaria

General Electric, una dintre cele mai mari companii din lume, a implementat Charisma ERP pentru managementul activitatii filialelor din Romania si Bulgaria. Solutia TotalSoft a castigat cele doua proiecte.

Elance: Numarul companiilor din Romania care cauta freelanceri a crescut cu 280% fata de martie 2012

Numarul companiilor din Romania care cauta freelanceri pentru proiecte in derulare a crescut cu 280% in luna martie a acestui an fata de martie 2012, ca urmare a lansarii in ianuarie a unei campanii de promovare, potrivit unui comunicat de presa.

Prima afacere din Romania care accepta plati in moneda digitala Bitcoin

Restaurantul La Conu039; Iancu, deschis in acest weekend in Bucuresti, a devenit prima afacere din Romania care accepta plati in moneda digitala Bitcoin, o metoda de plata care devine tot mai populara in toata lumea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )