Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost Valiza prima oara inventata de presa din Romania?

Online Sport Online Sport,
A fost Valiza prima oara inventata de presa din Romania?

Cazul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat pentru dare de mita pare sa nu fi fost primul in istoria Romaniei. Un cititor ne-a semnalat ca Valiza lui Gigi ar purta numarul 2, iar prima Valiza a fost data chiar de presa sportiva din Romania, la meciul din 2005 dintre Finlanda si Cehia la care tara noastra avea interes ca nordicii sa castige. continuă pe Online Sport

VALIZA 1 A fost Valiza prima oara inventata de presa din Romania?

Cazul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat pentru dare de mita pare sa nu fi fost primul in istoria Romaniei. Un cititor ne-a semnalat ca Valiza lui Gigi ar purta numarul 2, iar prima Valiza a fost data chiar de presa sportiva din Romania, la meciul din 2005 dintre Finlanda si Cehia la care tara noastra avea interes ca nordicii sa castige.

Santajul in presa din Romania. Cele mai rasunatoare cazuri din ultimul deceniu

Presupusul santaj pus in practica de Sorin Alexandrescu, seful Antena Group, la adresa lui Ioan Bendei, administratorul companiei RCS-RDS, nu este o premiera in presa din Romania.

Prima afacere din Romania care accepta plati in moneda digitala Bitcoin

Restaurantul La Conu039; Iancu, deschis in acest weekend in Bucuresti, a devenit prima afacere din Romania care accepta plati in moneda digitala Bitcoin, o metoda de plata care devine tot mai populara in toata lumea.

Elance: Numarul companiilor din Romania care cauta freelanceri a crescut cu 280% fata de martie 2012

Numarul companiilor din Romania care cauta freelanceri pentru proiecte in derulare a crescut cu 280% in luna martie a acestui an fata de martie 2012, ca urmare a lansarii in ianuarie a unei campanii de promovare, potrivit unui comunicat de presa.

Exclusiv! Camelia Sucu: Nu m-as muta niciodata din Romania. Sunt norocoasa ca sunt romanca

Camelia Sucu declara, intr-n interviu acordat pentru emisiunea D-Paparazzi de la Kanal D, ca nu ar parasi niciodata Romania cu toate ca iubeste la nebunie New York si se simte minunat la Capri. Singurul regret al Cameliei Sucu este ca, pana acum, nu a apucat sa vada toate partile tarii. Continue reading .

Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Monitorul ASUS VG248 a fost ales ghici de cine? chiar de reprezentantii comunitatii de gaming din Romania pentru a fi folosit in toate competitiile Professional Gamers League din acest an. Si nu e de ici de colo. Cand un produs este ales chiar de publicul pentru care a fost conceput inseamna un scop atins, nu-i asa? ASUS VG248 a fost folosit de cei mai buni jucatori din Romania in cadrul finalelor sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League .

General Electric a implementat Charisma in filialele din Romania si Bulgaria

General Electric, una dintre cele mai mari companii din lume, a implementat Charisma ERP pentru managementul activitatii filialelor din Romania si Bulgaria. Solutia TotalSoft a castigat cele doua proiecte.

Salterra vrea afaceri de 0,5 mil. euro dupa ce a inaugurat primul showroom cu saltele din Romania

Salterra, companie specializata in produse dedicate somnului, a deschis primul showroom din Romania, in urma unei investitii care s-a ridicat la 40. 000 de euro. Evenimentul vine la numai doua luni dupa intrarea companiei pe piata de profil locala, prin.

Mercedes ar putea amana cu cativa ani extinderea uzinei ungare, scrie presa din tara vecina care sustine ca germanii s-ar fi uitat din nou catre Romania

Daimler ar puitea amana cu doi ani - sau chiar mai mult - extinderea uzinei din orasul ungar Kecskemet din cauza situatiei economice instabila din Ungaria, dar si din cauza scaderii cererii in Europa, scrie publicatia index. hu, citand surse din piata. Daimler neaga informatiile si spune ca nu s-a anuntat nicio amanare, insa germanii nici nu au confirmat ca vor extinde operatiunile. Publicatia scrie si ca s-ar fi facut o evaluare privind costurile de constructie si de logistica ale unei unitati de productie in Romania, insa informatia este neverificata, iar fraza prea vaga pentru a putea sa conchidem ca urmeaza o alta fabrica la noi.

Peste 100 de turci din Romania protesteaza in Piata Unirii din Bucuresti in semn de solidaritate cu cei din Piata Taksim (VIDEO)

Miting de solidaritate cu protestatarii din Piata Taksim, din Istanbul. Aproape 100 de cetateni turci s-au strans in Piata Unirii din Capitala pentru a protesta. Este vorba despre o actiune spontana.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )