Libnet.ro
UNICEF

16:01

Contra: Calificarea la EURO 2020 ar fi cea mai mare realizare a mea ca antrenor

România Liberă România Liberă,
Contra: Calificarea la EURO 2020 ar fi cea mai mare realizare a mea ca antrenor

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat, luni, intr-o confer. continuă pe România Liberă

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Business report: FMI si CE: Noua lege a pensiilor, risc major pentru stabilitatea fiscala; Cea mai mare crestere economica din UE a iesit cu dobanzile din UE

Punctul de pensie creste la 1. 265 lei, cu un impact de 8,4 mld. lei in buget. FMI si CE: Noua lege a pensiilor, risc major pentru stabilitatea fiscala. Valoarea punctului de pensie creste cu. Investitorii olandezi care au cumparat magazinul Bucuresti vor finaliza reconstructia cladirii la sfarsitul acestui an. Viitorul Magazin Bucuresti va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ.

Basescu il desfiinteaza pe Melescanu: Cea mai mizerabila propunere care se putea face la sefia Senatului. Melescanu e un ratoi, un gaga Ar fi cea mai mare rusine a clasei politice

Traian Basescu il critica dur pe Teodor Melescanu pe care PSD il sustine la sefia Senatului in locul lui Calin Popescu Tariceanu.

Tentativa de Cartea Recordurilor. Cel mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni

Un record mondial poate fi stabilit in seara de vineri, 30 august, la Constanta, prin alcatuirea celui mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni. Tentativa apartine HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera ingrijiri paliative. Evenimentul are loc intre orele 18 si 20, in parcarea Centrului comercial TOM.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

Euro 2020, preliminarii: Deniz Aytekin va arbitra Romania vs Spania

Uefa a anuntat numele arbitrului care va conduce la centru partida dintre Romania si Spania, contand pentru preliminariile Euro 2020 - Deniz Aytekin este alesul forului european. Meciul va avea loc pe Arena Nationala 5 septembrie, 21:45).

Euro 2020, preliminarii: George Puscas, mesaj pentru fani inaintea meciurilor cu Spania si Malta: Hai sa luptam iar impreuna!

George Puscas le-a transmis un mesaj fanilor, duminica, el indemnandu-i pe suporteri sa sustina prima reprezentativa la meciurile cu Spania si Malta, din preliminariile Euro-2020, asa cum au facut-o pentru nationala de tineret, la Campionatul European.

FOTO Halep, cea mai grea infrangere a carierei: Imaginea care spune multe despre cea care a invins-o la US Open

Simona Halep ramane cea mai constanta jucatoare din circuitul WTA, insa poate ca tocmai de aceea esecul pe care l-a suferit in fata lui Taylor Townsend 116 WTA) deranjeaza si mai mult.

Traian Basescu, despre Teodor Melescanu: Este cea mai mizerabila propunere care se putea face, e ca si cum ai pune un ratoi, o curca in fruntea Senatului

Europarlamentarul PMP Traian Basescu califica propunerea PSD ca Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului, drept cea mai mizerabila propunere care se putea face. in acest context, fostul sef al.

Alina Puscas, implicata intr-un accident rutier inedit. Putea sa fie ranita grav, fara sa aiba nici cea mai mica vina

Alina Puscas a fost implicata intr-un accident rutier. Putea sa fie ranita grav, fara sa aiba nici cea mai mica vina. Prezentatoarea de televiziune a povestit chiar ea, cu ochii in lacrimi, pe Instagram, cele intamplate. Alina Puscas, implicata intr-un accident rutier Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )