Libnet.ro
UNICEF

06:15

Contra: Dinamo va arata ca un club din Spania

România Liberă România Liberă,
Contra: Dinamo va arata ca un club din Spania

Noul antrenor principal de la Dinamo, Cosmin Contra, a fost prezentat oficial de Pablo Cortacero si . continuă pe România Liberă

Lionel Messi, coleg cu un fotbalist roman. Anuntul surpriza facut de presa din Spania

Presa sportiva din Spania scrie ca Lionel Messi ar putea ajunge coleg cu un fotbalist roman. Cotidianul catalan Sport scrie ca Manchester City i-a propus vedetei argentiniene Lionel Messi, care ar vrea sa plece de la FC Barcelona, un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro impozabili. Lionel .

Alte patru regiuni din Spania, incluse pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Romanii care se intorc de acolo trebuie sa stea 14 zile in carantina Lista actualizata

Alte patru regiuni din Spania au fost incluse de Romania pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, iar romanii care se intorc de acolo trebuie sa stea 14 zile in carantina.

O testoasa a inotat 3.000 de km din Spania pana in Grecia, urmarita prin satelit

O broasca testoasa din familia chelonidelor, care a devenit vedeta dupa ce a fost vindecata la Oceanografic, in Valencia, Spania, unde a ajuns cu carapacea crapata, a parcurs 3. 000 de kilometri inot pana acasa, in Grecia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )