Libnet.ro
UNICEF

19:00

Controversele despre vaccinul impotriva COVID-19, lamurite de dr. Radu Tincu: Nu putem rata un moment istoric in care avem la indemana un vaccin eficient si sigur impotriva Sars-Cov-2

B1 B1,
Controversele despre vaccinul impotriva COVID-19, lamurite de dr. Radu Tincu: Nu putem rata un moment istoric in care avem la indemana un vaccin eficient si sigur impotriva Sars-Cov-2

Nu trebuie sa convingem populatia sa se vaccineze, ci trebuie sa o informam corect si transparent asupra acestui vaccin, a explicat Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca. Ma intreb de ce sa. continuă pe B1

Radu Tincu: Faptul ca vin sarbatorile nu inseamna ca virusul nu mai exista si faptul ca vaccinul va ajunge pe 26 decembrie in Romania nu inseamna ca pandemia se va incheia (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca, chiar si in scenariul in care campania de vaccinare anti-COVID-19 va merge conform planului, procesul de vaccinare in masa se va incheia abia.

De ce nu au fost demnitarii romani printre primii vaccinati. Radu Tincu: Nu cred ca a fost o eschiva de la vaccinare. Cred ca a fost o decizie corecta pastrarea prioritazii stabilite de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat de parere ca, incepand cu Presedintele Romaniei, toti demnitarii au declarat ca se vor vaccina impotriva COVID-19. Cred ca, din nou, asa cum.

IORDANIA Un jurnalist a fost arestat dupa ce a publicat informatii despre vaccinul anti-COVID-19

Un jurnalist iordanian a fost arestat pentru ca a publicat pe site-ul sau informatia ca vaccinul impotriva coronavirusului a ajuns deja in regat si ca unii responsabili au fost deja vaccinati, relateaza astazi AFP, care citeaza o sursa judiciara.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

Medicul Virgil Musta, despre vaccinul anti-COVID-19: Cele mai multe dintre efectele secundare apar la nivelul bratului, acolo unde se injecteaza serul

Medicul Virgil Musta, a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, despre vaccinul anti-Covid-19. Duminica dimineata vor fi vaccinati si mediciide la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Printre.

Cat de eficient este vaccinul impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

Odata cu identificarea unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 in Marea Britanie, s-a pus problema eficacitatii vaccinurilor dezvoltate pana in acest moment. Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vacccinarea impotriva COVID-19 in Romania a transmis multe clarificari in acest sens.

Tot ce nu stiai despre vaccinul anti-COVID

Dupa un an de lupta cu coronavirusul, vaccinul anti-COVID a ajuns in Romania. Campania de vaccinare a inceput astazi in Bucuresti, iar prima persoana care s-a vaccinat este o asistenta de la Institutul Matei Bals.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Nimeni nu doreste sa riste viata populatiei. Chiar daca a fost dezvoltat intr-o perioada relativ scurta, nu il face mai putin sigur

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgentaa dat asigurari, vineri, ca vaccinul anti-COVID-19, care abia a ajuns in tara noastra, este extrem de sigur si eficient, motiv pentru care.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )