Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Tincu: Faptul ca vin sarbatorile nu inseamna ca virusul nu mai exista si faptul ca vaccinul va ajunge pe 26 decembrie in Romania nu inseamna ca pandemia se va incheia (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu: Faptul ca vin sarbatorile nu inseamna ca virusul nu mai exista si faptul ca vaccinul va ajunge pe 26 decembrie in Romania nu inseamna ca pandemia se va incheia (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca, chiar si in scenariul in care campania de vaccinare anti-COVID-19 va merge conform planului, procesul de vaccinare in masa se va incheia abia. continuă pe B1

Radu Tincu: E pacat sa nu facem mai multe teste COVID-19 daca tot avem infrastructura necesara Unii cu simptome usoare refuza testarea si asta e periculos (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat marti, pentru B1 TV, ca ultimele date oficiale privind evolutia epidemie de coronavirus nu prezinta o imagine falsa asupra realitatii, desi.

Radu Tincu, despre noua tulpina: Virusul se transmite cu pana la 70% mai usor Daca la urmatoarea mutatie proteina Spike dispare, vaccinul va fi inutil si trebuie s-o luam de la capat (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre noua tulpina de SARS-CoV-2 si a explicat ca nu putem sti si nimeni nu poate anticipa daca la urmatoarea mutatie virusul nu isi modifica.

Radu Tincu: Noi am patat sacrificul celor cazuti la Revolutie. Cel mai important lucru e sa incercam sa corectam ce s-a facut gresit Sa nu ne pierdem identitatea nationala (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a subliniat ca victimele de la Revolutia Romanadin decembrie 1989 au facut gestul suprem. Problema este ca noi, cei care am ramas dupa, am.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )