Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu au fost demnitarii romani printre primii vaccinati. Radu Tincu: Nu cred ca a fost o eschiva de la vaccinare. Cred ca a fost o decizie corecta pastrarea prioritazii stabilite de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
De ce nu au fost demnitarii romani printre primii vaccinati. Radu Tincu: Nu cred ca a fost o eschiva de la vaccinare. Cred ca a fost o decizie corecta pastrarea prioritazii stabilite de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, s-a aratat de parere ca, incepand cu Presedintele Romaniei, toti demnitarii au declarat ca se vor vaccina impotriva COVID-19. Cred ca, din nou, asa cum. continuă pe B1

VIDEO O femeie de 101 ani, printre primii vaccinati in Germania in Spania, prima a fost imunizata o pensionara de 96 de ani Ministrul sanatatii si episcopul ortodox Tihon, primii cetateni bulgari vaccinati

Vaccinarea impotriva noului coronavirus a inceput duminica in toate tarile Uniunii Europene, primele persoane care au primit dozele de vaccin fiind din randul pensionarilor din camine de batrani si al medicilor, transmit agentiile internationale de presa.

Controversele despre vaccinul impotriva COVID-19, lamurite de dr. Radu Tincu: Nu putem rata un moment istoric in care avem la indemana un vaccin eficient si sigur impotriva Sars-Cov-2

Nu trebuie sa convingem populatia sa se vaccineze, ci trebuie sa o informam corect si transparent asupra acestui vaccin, a explicat Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca. Ma intreb de ce sa.

Medicul Adrian Marinescu, printre primii romani care se vor imuniza impotriva COVID-19: Astept cu nerabdare, e mai degraba vorba de un mesaj. Ma astept ca lucrurile sa se desfasoare foarte bine

Doctorul Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Bucuresti, este nerabdator sa fie printre primii romani care se vaccineaza impotriva noului coronavirus. Acesta se afla pe.

Radu Tincu: Faptul ca vin sarbatorile nu inseamna ca virusul nu mai exista si faptul ca vaccinul va ajunge pe 26 decembrie in Romania nu inseamna ca pandemia se va incheia (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca, chiar si in scenariul in care campania de vaccinare anti-COVID-19 va merge conform planului, procesul de vaccinare in masa se va incheia abia.

Primii vaccinati la Constanta: 155 cadre medicale de la Spitalul de Infectioase

Primaria Constanta cauta spatiile necesare pentru campania de vaccinare impotriva Covid-19 a populatiei din resedinta de judet. Prefectura Constanta a anuntat ca sunt 36 centre de vaccinare in tot judetul, iar primii vaccinati sunt 155 angajati ai Spitalului de Infectioase.

Medicul infectionist Carmen Dorobat, printre primii romani care s-au vaccinat impotriva COVID-19

Celebrul medic infectionist, Carmen Dorobat s-a vaccinat cu serulanti-COVID-19, duminica dimineata, fiind printre primele persoane din Romania care se imunizeaza. Fostul manager al Spitalul de.

Cinci reprezentanti ai conducerii Spitalului de Boli Infectioase, primii vaccinati anti-COVID-19 din Cluj

Campania de vaccinare anti-COVID incepe duminica, 27 decembrie, la Cluj. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi cele din conducerea Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca. Abia dupa ce vor fi vaccinati 5 dintre sefi vor urma si ceilalti medici, inclusiv cei mai expusi riscurilor, care ii trateaza pe pacientii COVID din sectiile ATI.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )