Libnet.ro
UNICEF

22:45

Convingerea mea e ca in acest mandat cel putin doua autostrazi vor traversa Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Convingerea mea e ca in acest mandat cel putin doua autostrazi vor traversa Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat convingerea ca la finalul acestui mandat cel putin doua autostrazi vor traversa tara noastra: Coridorul IV si Autostrada Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea sustine ca, in actualul mandat, cel putin doua autostrazi vor traversa Romania. intrebat daca isi asuma un pariu: Eu nu fac pariu pe mana altuia

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat, marti seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca spera ca pana la finalizarea mandatului Guvernului Grindeanu, Romania sa aiba doua autostrazi - Coridorul IV si Autostrada Transilvania. Cu toate acestea, el a afirmat ca nu face pariu pe mana altuia, atunci cand a fost intrebat daca isi asuma un pariu in acest sens.

Un munte de gunoaie, PRABUSIT in Etiopia: Cel putin 46 de morti si zeci de raniti

Cel putin 46 de persoane au murit, iar cateva zeci au fost ranite dupa ce un munte de gunoi a alunecat in cea mai mare groapa de acest fel din Etiopia, la periferia capitalei, au anuntat.

Ministrul Apararii: Avem in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) planuieste sa achizitioneze cel putin 20 de avioane F16, a declarat luni ministrul Gabriel Les. Achizitionarea a cel putin 20 de avioane avem in plan.

Gabriel Les: Ministerul Apararii are in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) doreste sa cumpere cel putin 20 de avioane F16, a precizat, luni, ministrul Gabriel Les.

Cel putin 15 persoane au murit, in Peru, dupa ce un microbuz a cazut intr-o prapastie

Cel putin 15 persoane au murit, duminica, in Peru, dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, din cauza ploilor puternice.

Un autobuz a intrat in multime in Haiti: Cel putin 34 de morti si 15 raniti

Cel putin 34 de oameni si-au pierdut viata si alti 15 au fost raniti dupa ce un autobuz a intrat accidental in multime, duminica dimineata, in orasul Gonaives din Haiti, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )