Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un copil de 11 ani, transportat la spital, dupa ce a fost muscat de un caine fara stapan

Antena3 Antena3,
Un copil de 11 ani, transportat la spital, dupa ce a fost muscat de un caine fara stapan

Un copil de 11 ani, muscat de un caine fara stapan, a fost transportat, duminica seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Copilul a spus ca a fost. continuă pe Antena3

Bucuresti: Copil de 11 ani, la spital dupa ce a fost muscat de un caine maidanez

Un copil de 11 ani, muscat de un caine fara stapan, a fost transportat, duminica seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale din cadrul unitatii sanitare.

VIDEO Bucuresti: Copil de 11 ani, la spital dupa ce a fost muscat de un caine maidanez

Un copil de 11 ani, muscat de un caine fara stapan, a fost transportat, duminica seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale din cadrul unitatii sanitare.

Un copil de 11 ani a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de un maidanez, pe o strada din ...

Un copil de 11 ani, muscat de un caine fara stapan, a fost transportat, duminica seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Copilul a spus ca a fost muscat de un maidanez. A fost muscat in zona piciorului. El este in stare stabila si va fi transportat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat un reprezentant al spitalului Grigore Alexandrescu pentru Mediafax. Copilul le-a povestit medicilor ca in cursul zilei de duminica a fost sa stranga .

VIDEO. Un copil de 11 ani a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de un maidanez.

Un copil de 11 ani, muscat de un caine fara stapan, a fost transportat, duminica seara, in jurul orei 22. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Copilul a spus ca a fost muscat de un maidanez. A fost muscat in zona piciorului. El este in stare stabila si va fi transportat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat un reprezentant al spitalului Grigore Alexandrescu pentru Mediafax. // Copilul le-a povestit medicilor ca in cursul zilei de .

UPDATE Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. UPDATE Starea lui Mihai Campineanu, membru al trupei Suie Paparude, este foarte grava, dar stabila, iar familia acestuia doreste sa se respecte dreptul la confidentialitate asupra starii de sanatate a artistului, a declarat duminica pentru Agerpres medicul Luca Constantin, director medical al Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, unde artistul a fost internat in urma unui infarct miocardic.

Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax.

VIDEO Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului.

Protestele din Pungesti, soldate cu VICTIME. Cinci oameni au ajuns la spital, dupa ce au intrat in conflict cu jandarmii

Cinci oameni, care protestau in comuna vasluiana Pungesti fata de explorarea gazelor de sist, au ajuns la spital si alte 4 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Jandarmii si politistii au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )