Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un copil de 14 ani a murit intr-un canal de irigatii din judetul Braila

Antena3 Antena3,
Un copil de 14 ani a murit intr-un canal de irigatii din judetul Braila

Adolescentul de 14 ani, disparut sambata intr-un canal de irigatii din judetul Braila, a fost declarat decedat, dupa ce medicii s-au chinuit 40 de minute sa-l resusciteze, potrivit purtatorului de cuvant al. continuă pe Antena3

Caz cutremurator la Braila: Un copil de 14 ani s-a inecat intr-un canal de irigatii

Un copil de 14 ani, din localitatea Zavoaia, judetul Braila, s-a inecat, sambata, intr-un canal de irigatii, dupa ce a alunecat in canalul lat, cu dale din beton. Mai multe echipaje de pompieri, de la.

Braila: Un adolescent de 14 ani care a cazut intr-un canal de irigatii a fost scos de pompieri, dar nu a raspuns manevrelor de resuscitare

Un adolescent de 14 ani a cazut, sambata seara, intr-un canal de irigatii din judetul Braila, fiind alertati pompierii pentru scoaterea sa. Echipele de interventie l-a gasit, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare, insa baiatul nu a raspuns, fiind declarat decesul.

Timp de 14 ani a fost invinuit de parinti pentru moartea bunicului sau. in cele din urma, a spussecretul cu care a trait in tot acest timp

Timp de 14 ani, un tanar a fost invinuit de propriii parinti pentru pentru moartea bunicului sau. Baiatul era invinuit ca nu a avut grija de el, desi era bolnav, si nu a incercat sa-i salveze.

FOTO Politia cere ajutor pentru gasirea unei fete de 14 ani care a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai ntors

Politistii din Bihor solicita sprijin pentru gasirea unei fete, de 14 ani, care a plecat de acasa si nu mai revenit, transmite Inspectoratul General.

A murit Cornel Oancea, unul din instrumentistii lui Horia Brenciu (FOTO)

Unul dintre instrumentistii cu care a colaborat Horia Brenciu in decursul carierei sale, Cornel Oancea, a incetat din viata. Anuntul a fost facut chiar de Brenciu intr-o postare pe pagina personala de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )