Libnet.ro
UNICEF

00:07

Braila: Un adolescent de 14 ani care a cazut intr-un canal de irigatii a fost scos de pompieri, dar nu a raspuns manevrelor de resuscitare

Adevărul Adevărul,
Braila: Un adolescent de 14 ani care a cazut intr-un canal de irigatii a fost scos de pompieri, dar nu a raspuns manevrelor de resuscitare

Un adolescent de 14 ani a cazut, sambata seara, intr-un canal de irigatii din judetul Braila, fiind alertati pompierii pentru scoaterea sa. Echipele de interventie l-a gasit, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare, insa baiatul nu a raspuns, fiind declarat decesul. continuă pe Adevărul

FOTO Politia cere ajutor pentru gasirea unei fete de 14 ani care a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai ntors

Politistii din Bihor solicita sprijin pentru gasirea unei fete, de 14 ani, care a plecat de acasa si nu mai revenit, transmite Inspectoratul General.

Un copil de 14 ani a murit intr-un canal de irigatii din judetul Braila

Adolescentul de 14 ani, disparut sambata intr-un canal de irigatii din judetul Braila, a fost declarat decedat, dupa ce medicii s-au chinuit 40 de minute sa-l resusciteze, potrivit purtatorului de cuvant al.

Caz cutremurator la Braila: Un copil de 14 ani s-a inecat intr-un canal de irigatii

Un copil de 14 ani, din localitatea Zavoaia, judetul Braila, s-a inecat, sambata, intr-un canal de irigatii, dupa ce a alunecat in canalul lat, cu dale din beton. Mai multe echipaje de pompieri, de la.

Timp de 14 ani a fost invinuit de parinti pentru moartea bunicului sau. in cele din urma, a spussecretul cu care a trait in tot acest timp

Timp de 14 ani, un tanar a fost invinuit de propriii parinti pentru pentru moartea bunicului sau. Baiatul era invinuit ca nu a avut grija de el, desi era bolnav, si nu a incercat sa-i salveze.

Incredibil! Al cui e copilul de 9 ani care si-a UCIS bunica?! PARINTII baiatului sunt persoane CUNOSCUTE

Crima cumplita din Bucuresti, in urma careia un copil de doar noua ani si-a ucis propria bunica, a socat intreaga tara. CLICK AICI - BMW a lansat in Romania masina mai IEFTINA decat o Dacie: Toti.

Anuntul Politiei Capitalei in privinta copilului de 9 ani care si-a ucis bunica. Decizie-soc luata de Politie

Politia Capitalei anunta, miercuri, ca nu este necesara expertizarea psihiatrica a copilului de 9 ani care si-a injunghiat bunica, intrucat la aceasta varsta minorul nu are discernamant. Reprezentantii.

Detalii incredibile in cazul copilului de 9 ani care si-a ucis bunica. Tatal acestuia este un cunoscut tenor

Detalii socante in cazul baiatului de 9 ani care si-a ucis bunica. Tatalsau a fost condamnat la 4 ani de inchisoare dupa ce si-ar fi maltrat primul fiu, dintr-o casnicie anterioara. El a fost.

Ce se va intampla cu baiatul de 9 ani care si-a ucis bunica

Un copil de 9 ani a socat intreaga tara dupa ce si-a omorat bunica cu mai multe lovituri de cutit. Baiatul este diagnosticat cu ADHD si s-a enervat dupa ce femeia de 70 de ani i-a interzis sa se mai joace.

Ce a marturisit copilul de noua ani care si-a ucis bunica, atunci cand a sunat la 112

O crima socanta a ingrozit Capitala, dupa ce un copil de noua ani si-a ucis bunica, infigandu-i un cutit in zona gatului. Nepotul a fost cel care a sunat la 112 si si-a marturisit fapta operatorului.

Comportamentul baiatului de noua ani, care si-a ucis bunica, analizat de un cunoscut psihiatru

Un copil de doar noua ani si-a ucis bunica intr-un acces de furie, dupa ce nu a fost lasat sa se joace la calculator. Gabriel Diaconu a vorbit la Antena 3 despre comportamentul revoltator al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )