Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un copil de 5 ani a decedat in New York din cauza bolii inflamatorii asociate cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 5 ani a decedat in New York din cauza bolii inflamatorii asociate cu COVID-19

Un baiat de 5 ani a murit in New York din cauza unei boli inflamatorii rare asociate cu COVID-19, scotand in evidenta un nou potential risc pentru copii in timpul pandemiei, a anuntat vineri guvernatorul Andrew Cuomo, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

O boala inflamatorie a bagat in spital 15 copii din New York. Nu suntem siguri despre ce este vorba

Aproximativ 15 copii au fost spitalizati in ultimele zile la New York din cauza ca sufereau de o boala inflamatorie care ar putea fi legata de coronavirus, zeci de cazuri fiind raportate in alta parte, scrie AFP.

Coronavirus in lume: Evolutie galopanta a epidemiei din Rusia Japonezii au reusit sa dezvolte un anticorp sintetic

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din lume a depasit 3,9 milioane, bilantul deceselor ajungand la 270. 000, in conditiile in care peste 1,3 milioane de persoane cu Covid-19 au fost declarate vindecate, arata datele centralizate de Worldometer. -----------23:11 Peste 270. 000 de decese, in intreaga lume21:33 Rusia inregistreaza din nou peste 10. 000 de cazuri zilnice de Covid-19 21:18 Un copil de 5 ani a decedat in New York din cauza bolii inflamatorii asociate cu COVID-1920:44 SUA: Un membru al staff-ului vicepresedintelui Mike Pence, testat pozitiv cu coronavirus Persoane debarcate din Air Force 2 20:31 Marea Britanie: Peste 31. 000 de decese din cauza COVID-19.

CORONAVIRUS |Guvernatorul New York-ului: Este socant ca majoritatea cazurilor de noi spitalizari sunt ale persoanelor care au ramas acasa

Guvernatorul Andrew Cuomo a declarat ca este socant ca majoritatea spitalizarilor din statul New York care au cauza pandemia de coronavirus sunt de la oameni care stateau in izolare si nu se aventurau mult.

Robert De Niro ar vrea sa joace rolul guvernatorului statului New York intr-un film despre pandemie

Actorul Robert De Niro a declarat intr-o interventie la emisiunea The Late Show a lui Stephen Colbert ca ar vrea sa joace rolul lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, intr-un film despre pandemie.

Deranj mare la Moscova dupa acordarea premiului Pulitzer la categoria international pentru New York Times

Cotidianul american New York Times NYT) a fost recompensat cu premiul Pulitzer la categoria international pentru o serie de articole despre abuzurile comise de regimul condus de Vladimir Putin. Vestea nu a picat bine la Moscova, care a reactionat prin misiunea sa la Washington.

Numar record de copii stramutati intern din cauza conflictelor si a violentei: 19 milioane - raport

Potrivit estimarilor, 19 milioane de copii, un numar fara precedent, traiau in 2019 departe de casa, stramutati in interiorul propriei tari din cauza conflictelor si a violentei unii dintre ei de ani de zile, se arata intr-un raport UNICEF.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Coronavirus: Milano poate genera un nou val de infectii din cauza aglomeratiei, avertizeaza un renumit specialist

Situatia din Milano, capitala economica a Italiei, este un pic exploziva din cauza numarului mare de persoane infectate care se reintorc in circulatie, cu riscul de a provoca un nou val de contagiuni, a estimat vineri un renumit virolog italian pentru La Repubblica, citeaza AFP. Cum arata strazile din prima tara din Europa afectata de COVID-19 dupa ridicarea partiala a restrictiilor de calatorie.

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )