Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un copil, al patrulea ranit din Romania in atentatele de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Un copil, al patrulea ranit din Romania in atentatele de la Bruxelles

Numarul romanilor raniti in atentatele de la Bruxelles creste. De la trei, la patru, anunta MAE. in continuarea informatiilor transmise pana la acest moment referitor la cetaten. continuă pe Antena3

Care este situatia zborurilor din Romania catre Bruxelles: Tarom a redirectionat o cursa, alta poate fi anulata

O aeronava Tarom, care efectua cursa Bucuresti - Bruxelles, se afla in aer si urma sa aterizeze pe Aeroportul Zaventem in momentul producerii celor doua explozii, fiind ulterior redirectionata catre un aeroport din Amsterdam. Iata care este situatia zborurilor din Romania catre Bruxelles.

Volvo recheama in service 111 masini din Romania echipate cu motor diesel deoarece acesta se poate opri in mers

Volvo recheama in service 111 automobile din Romania modele S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60 si V70 echipate cu motor turbo diesel in cinci cilindri deoarece propulsorul se poate opri in mers si reporni, fapt ce pericliteaza siguranta condusului.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a decis excluderea membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR'

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR', respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru, Cosmin Perta, Valeriu Mircea Popa, Cristian Tiberiu Popescu, Octavian Soviany, Adrian Suciu, Cristian Teodorescu, Paul Vinicius, Daniel Vorona, potrivit Agerpres.

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel.

Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Atentate Bruxelles. Judecatorul Cristi Danilet e pe picior de razboi, dupa atentatele teroriste din capitala Belgiei. Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor.

Mica revolutie din agricultura anuntata de guvern: numarul taranilor si micilor fermieri care vor putea lua bani europeni va creste de sase ori

Guvernul condus de inginerul horticultor Dacian Ciolos a anuntat luni intr-un sat din judetul Alba o mica revolutie pentru satul romanesc: un pachet de masuri care sa creasca exponential numarul micilor fermieri care pot lua bani europeni. Plecand de la constatarea bazata pe o cercetare academica, potrivit careia fermele foarte mari nu raspund nevoilor sociale, in zonele cu cele mai mari ferme din Romania sunt si zonele cu cele mai intinse pungi de saracie, guvernul a anuntat o serie de masuri prin care numarul taranilor care vor putea lua fonduri europene ar putea creste exponential. Printre masuri se numara scaderea pragului de productivitate, dar si eliminarea unor acte birocratice, precum si eliminarea prevederii privind detinerea unei suprafete agricole compacte pentru cei care solicita bani UE pe anumite masuri din PNDR. Daca planul lansat de Ciolos va functiona si fermele mici vor deveni mai productive, unul dintre efecte ar putea fi scaderea tendintei de vanzare a micilor terenuri agricole.

E oficial! Rihanna a anuntat data concertului din Romania. Vezi preturile biletelor

Rihanna, printesa pop/ rhytm blues, va concerta in premiera in Romania, pe 14 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Aproape 800 de cercetatori din peste 30 de tari, asteptati la Timisoara la Conferinta Diaspora in cercetarea stiintifica si invatamantul superior din Romania

Aproape 800 de cercetatori din peste 30 de tari vor participa vor participa la Conferinta Diaspora in cercetarea stiintifica si invatamantul superior din Romania, care se va desfasura la Timisoara, intre 25-28 aprilie.

O studenta din Romania, pe lista persoanelor decedate in accidentul de autocar din Spania

O studenta romanca se numara printre victimele accidentului de autocar de duminica, din Spania. Consulatul General al Romaniei la Barcelona este in legatura cu familia persoanei decedate si cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )