Libnet.ro
UNICEF

00:07

Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
 Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Atentate Bruxelles. Judecatorul Cristi Danilet e pe picior de razboi, dupa atentatele teroriste din capitala Belgiei. Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor. continuă pe Antena3

Alarma falsa la o gara din Amsterdam, dupa atentatele din Bruxelles

Gara Hoofddorp din apropiere de Amsterdam a fost evacuata, marti, de politia olandeza, dar alerta s-a dovedit falsa.

Un copil, al patrulea ranit din Romania in atentatele de la Bruxelles

Numarul romanilor raniti in atentatele de la Bruxelles creste. De la trei, la patru, anunta MAE. in continuarea informatiilor transmise pana la acest moment referitor la cetaten.

Postarea cumplita a unui intelectual al lui Basescu dupa atentatele din Belgia

Adrian Papahagi, unul dintre intelectualii constanti al lui Traian Basescu si ai Elenei Udrea, a reactionat prompt la atentatele de la Bruxelles. Furios. Apoi s-a razgandit si a sters.

Comisarul European pentru Securitate a izbucnit in plans, dupa atentatele de la Bruxelles

Comisarul European pentru politica externa si de securitate, Federica Mogherini, a izbucnit in lacrimi, marti, la conferinta de presa de la Bruxelles, organizata dupa atentatele de azi de la Bruxelles, din.

Volvo recheama in service 111 masini din Romania echipate cu motor diesel deoarece acesta se poate opri in mers

Volvo recheama in service 111 automobile din Romania modele S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60 si V70 echipate cu motor turbo diesel in cinci cilindri deoarece propulsorul se poate opri in mers si reporni, fapt ce pericliteaza siguranta condusului.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a decis excluderea membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR'

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR', respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru, Cosmin Perta, Valeriu Mircea Popa, Cristian Tiberiu Popescu, Octavian Soviany, Adrian Suciu, Cristian Teodorescu, Paul Vinicius, Daniel Vorona, potrivit Agerpres.

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel.

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 de ani de administratie PSD, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Vasile Blaga.

Masuri de securitate sporite la amicalul Romania - Spania dupa atentatele de la Bruxelles

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca masurile de securitate de la meciul amical Romania - Spania, programat in 27 martie la Cluj, vor fi sporite in urma atentatelor teroriste care au avut loc la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )