Libnet.ro
UNICEF

17:15

Copilotul Laura Salvo a murit dupa un accident la un raliu din Portugalia

Hotnews Hotnews,
 Copilotul Laura Salvo a murit dupa un accident la un raliu din Portugalia

Spaniola Laura Salvo, copilotul lui Miquel Socias, a incetat din viata, sambata, la varsta de 21 de ani, dupa un accident la Peugeot Rally Cup Iberica, in Portugalia. continuă pe Hotnews

Un elev din Oradea a murit, dupa ce s-a aruncat de la fereastra

Caz terifiant in Oradea. Un tanar de 18 ani, elev in clasa a XII-a la Liceul Ady Endre din municipiu, a murit, dupa ce s-a aruncat de la o fereastra. Elev din Oradea, mort dupa ce s-a.

O femeie vindecata de COVID-19 a murit dupa ce s-a infectat cu o bacterie. Pacienta fusese refuzata de medicii din patru spitale

Sistemul sanitar pare ca a ajuns la epuizare, dovada fiind erorile grave care au loc in fiecare zi. Pacienti in stare critica sunt plimbati de la un spital la altul, iar medicii ridica din umeri in fata unor situatii de viata si de moarte. Dupa cazul fetitei de trei ani, care a inghitit o moneda .

Ce se intampla cu muzeele si bibliotecile, dupa ultimele restrictii din Romania

Ministrul Culturii vine cu precizari despre situatia muzeelor si a bibliotecilor. Ce se intampla cu aceste institutii in contextul pandemic si in urma noilor restrictii ale Guvernului? Muzee si biblioteci in vreme de pandemie Ministrul Culturii a venit cu precizari despre situatia muzeelor si a bibliotecilor in aceste vremuri tulburi. Institutiile raman deschise publicului, acestea .

Accident aviatic in Franta: Cinci persoane au murit dupa ciocnirea a doua avioane

Cinci oameni au murit sambata in Franta, in urma coliziunii unui ULM si a unui avion turistic in Loches centru), a declarat sambata prefectura departamentului, relateaza AFP.

Bataie in avion intre pasageri, dupa ce unul din ei a refuzat sa poarte masca de protectie (VIDEO)

Doi pasageri s-au luat la bataie in avion, dupa ce unul din ei a refuzat sa poarte masca de protectie, potrivit CBS NEWS. Conflictul a izbucnit chiar inainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )