Libnet.ro
UNICEF

15:30

Copilul de 14 ani disparut in EXCURSIE a fost gasit dupa aproximativ ZECE ore de cautari (VIDEO)

B1 B1,
Copilul de 14 ani disparut in EXCURSIE a fost gasit dupa aproximativ ZECE ore de cautari (VIDEO)

UPDATE! Tanarul in varsta de 14 ani pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit de autoritati, sambata seara. Cautarile au durat aproximativ zece ore de la d. continuă pe B1

Un copil de 14 ani a disparut in zona Manastirii Bezdin. Este cautat de pompieri, politisti si jandarmi

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad impreuna cu Jandarmeria si Politia cauta un copil de 14 ani, din Arad, care s-a ratacit, intre Pecica si Sampetru German.

UPDATE: Adolescentul care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit aproape de frontiera cu Ungaria, la 42 de kilometri distanta

Adolescentul de 14 ani care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit sambata seara, dupa aproximativ zece ore de la disparitia sa, in judetul Timis, in apropierea localitatii de frontiera Cenad, la o distanta de 42 de kilometri. Copilul este nevatamat si a primit sprijin de la un echipaj al Politiei de Frontiera.

UPDATE: Copilul de 14 ani care s-a pierdut de grup, intr-o padure, a fost gasit la 42 de kilometri departare, dupa sapte ore de cautari

Pompierii aradeni au declansat o operatiune de cautare, dupa ce un copil de 14 ani s-a pierdut de grupul cu care se afla in padure.

UPDATE Adolescentul care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad, pentru care s-a declansat o ampla operatiune de cautare, a fost gasit aproape de frontiera cu Ungaria, la 42 de kilometri distanta

Adolescentul de 14 ani care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit, sambata seara, dupa aproximativ zece ore de la disparitia sa, in judetul Timis, in apropierea localitatii de frontiera Cenad, la o distanta de 42 de kilometri, relateaza News. ro. Copilul este nevatamat si a primit sprijin de la un echipaj al Politiei de Frontiera.

Tragedie in Buzau. Un copil de 14 ani a fost gasit spanzurat de un plop

Scene de groaza in judetul Buzau. Un copil, in varsta de 14 ani, din localitatea Pardosi a fost gasit spanzurat cu un bici, de un plop, in varful unui deal. Potrivit purtator.

Un adolescent care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit aproape de frontiera cu Ungaria

UPDATE - Un adolescent care s-a pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit aproape de frontiera cu Ungaria, la 42 de kilometri distanta, dupa zece ore de cautari. Stirea.

Fete de 13 si 14 ani, obligate sa se prostitueze

Politistii au destructurat o grupare infractionala organizata care ar fi exploatat sexual 2 minore de 13 si 14 ani. Patru persoane au fost retinute si ulterior arestate preventiv, iar fata de alte doua persoane a fost dispusa masura controlului judiciar.

Buzau: Copil de 14 ani, gasit spanzurat de creanga unui plop

Descoperire macabra, vineri dupa-amiaza, intr-o liziera de plopi din Pardosi, judetul Buzau, anunta Adevarul. Cadavrul unui adolescent atarna de creanga unui copac, iar dupa starea de rigiditate.

Copil de 14 ani, gasit spanzurat de creanga unui plop, intr-o liziera din comuna Pardosi

Descoperire macabra, vineri dupa-amiaza, intr-o liziera de plopi din Pardosi, judetul Buzau. Cadavrul unui adolescent atarna de creanga unui copac iar dupa starea de rigiditate anchetatorii au stabilit ca moartea prin spanzurare a survenit in dimineata acestei zile.

UPDATE Operatiune de cautare in apele Dunarii. Un tanar de 15 ani a disparut. Pe pagina sa de Facebook se posteaza mesaje de condoleante

Mai multe echipaje de pompieri actioneaza pentru cautarea unui tanar de 15 ani, disparut in apele Dunarii. Baiatul se afla la scaldat, iar la un moment dat a disparut.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )