Libnet.ro
UNICEF

01:06

Copilul care a cazut in put este intr-o stare mai buna. Medici: A fost detubat si respira spontan

Antena3 Antena3,
Copilul care a cazut in put este intr-o stare mai buna. Medici: A fost detubat si respira spontan

Copilul scos din put este intr-o stare mai buna si a putut fi detubat de medici. continuă pe Antena3

Copilul salvat din put este in stare critica

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

Copilul salvat din putul din Teleorman este in stare grava

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

Copilul care a cazut in put este intubat si ventilat mecanic. E un caz fara precedent! Numai Dumnezeu stie cum a stat el acolo

Copilul scos din put este un caz extrem de grav, fara precedent, cu risc de infectie pulmonara, care ar putea cauza decesul, cu afectarea grava a pielii din cauza frigului si a umezelii, pentru ca a stat mai.

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu: Copilul scos din put este un caz extrem de grav. Numai Dumnezeu stie cum a stat el acolo, zece ore, in frig si apa

Copilul de aproape doi ani care a fost scos acum doua zile dintr-un put reprezinta un caz extrem de grav, dat fiind ca a stat mai bine de zece ore cu jumatate de corp in apa, a declarat managerul Spitalului.

Medic: Copilul care a cazut in put este tot intubat si ventilat mecanic. Va fi consultat de neurolog

Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put din Teleorman si a fost scos dupa 10 ore de salvatori, este in continuare intubat si ventilat mecanic, el urmand a fi consultat si de un neurolog. Medicii spun ca rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea intr-o saptamana.

Copilul care a cazut in put este tot intubat si ventilat mecanic. Va fi consultat de neurolog. Dan Enescu: Este un caz extrem de grav, fara precedent

Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put din Teleorman si a fost scos dupa 10 ore de salvatori, este in continuare intubat si ventilat mecanic, el urmand a fi consultat si de un neurolog. Seful Spitalului Grigore Alexandrescu spune ca medicii au de a face cu un caz fara precedent.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

Danut, copilul salvat din put, este in stare grava: intr-o saptamana putem sa spunem daca apare vreo ameliorare

Danut Pascu, bebelusul de aproape 2 ani din Teleorman care a stat blocat aproximativ 11 ore intr-un put, la 16 metri adancime, se afla in continuare in stare grava, tratamentul de reanimare fiind unul de durata.

Fosta sotie a lui Tariceanu, audiata marti in dosarul in care presedintele Senatului este judecat pentru favorizarea faptuitorului

Ioana Valmar, fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, a fost citata marti la Curtea Suprema pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care presedintele Senatului este judecat pentru marturie.

Un nou termen in procesul in care presedintele Senatului este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului: Fosta sotie a lui Tariceanu va fi audiata ca martor

Ioana Valmar, fosta sotie a lui Calin Popescu-Tariceanu, este citata marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care presedintele Senatului este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, anunta Agerpres. Dosarul vizeaza retrocedarea nelegala a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )