Libnet.ro
UNICEF

00:07

Danut, copilul salvat din put, este in stare grava: intr-o saptamana putem sa spunem daca apare vreo ameliorare

Adevărul Adevărul,
Danut, copilul salvat din put, este in stare grava: intr-o saptamana putem sa spunem daca apare vreo ameliorare

Danut Pascu, bebelusul de aproape 2 ani din Teleorman care a stat blocat aproximativ 11 ore intr-un put, la 16 metri adancime, se afla in continuare in stare grava, tratamentul de reanimare fiind unul de durata. continuă pe Adevărul

Copilul salvat din put este in stare critica

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

Copilul salvat din putul din Teleorman este in stare grava

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara, dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu: Copilul scos din put este un caz extrem de grav. Numai Dumnezeu stie cum a stat el acolo, zece ore, in frig si apa

Copilul de aproape doi ani care a fost scos acum doua zile dintr-un put reprezinta un caz extrem de grav, dat fiind ca a stat mai bine de zece ore cu jumatate de corp in apa, a declarat managerul Spitalului.

Copilul salvat din put se afla in stare grava, din cauza problemelor pulmonare. Bebelusul a facut stop cardiac si a avut nevoie de resuscitare

Copilul de doi ani cazut intr-un put la o adancime de 16 metri, intr-o gospodarie din judetul Teleorman, si scos la suprafata de echipele de interventie dupa mai mult de zece ore este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti, iar starea sa este grava, insa stabila.

Salvatorii lui Danut, copilul cazut in put: Ne-am rugat la Dumnezeu. Cand am pus mana pe copil am simtit fericirea

10 ore de nesiguranta, incercari si disperare. Asa a aratat misiunea pompierilor de marti, din Teleorman, pentru a-l salva pe Danut, copilul de aproape doi ani, cazut intr-un put la.

Momentul in care copilul cazut in put este salvat - VIDEO emotionant

Baietelul de un an si opt luni salvat din fantana de la Balta Sarata a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu, dupa ce a fost evaluat de.

Copilul care a cazut in put este intr-o stare mai buna. Medici: A fost detubat si respira spontan

Copilul scos din put este intr-o stare mai buna si a putut fi detubat de medici.

Copilul care a cazut in put este intubat si ventilat mecanic. E un caz fara precedent! Numai Dumnezeu stie cum a stat el acolo

Copilul scos din put este un caz extrem de grav, fara precedent, cu risc de infectie pulmonara, care ar putea cauza decesul, cu afectarea grava a pielii din cauza frigului si a umezelii, pentru ca a stat mai.

Copilul salvat din fantana dupa mai bine de 10 ore se afla in stare critica la Spitalul Grigore Alexandrescu. Micutul este intubat si ventilat mecanic

Copilul de un an si opt luni, cazut intr-o fantana din Teleorman si scos dupa aproximativ 10 ore, este in stare critica din cauza unei pneumonii de aspiratie. Copilul a fost transportat la spital, in stop cardio-respirator si cu o hipotermie severa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )