Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coplesit de pandemia de coronavirus, Madridul pregateste noi restrictii

Hotnews Hotnews,
 Coplesit de pandemia de coronavirus, Madridul pregateste noi restrictii

Epicentrul epidemiei Covid-19 din Spania, regiunea Madridului a recunoscut joi ca este coplesita de explozia numarului de cazuri si a cerut guvernului central ajutor, in ajunul anuntarii unor noi restrictii, potrivit AFP. Posibililele masuri de izolare au provocat confuzie, deoarece numarul doi al autoritatilor sanitare din Madrid a explicat miercuri ca au luat in considerare in mod serios carantina in cele mai afectate cartiere. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Austria impune noi restrictii pentru a evita o noua izolare

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anuntat joi inasprirea restrictiilor menite sa previna raspandirea COVID-19, cu scopul de a evita o noua izolare, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. incepand de luni va fi permisa adunarea a cel mult zece persoane in spatiile inchise.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu cred ca noi restrictii trebuie impuse

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu crede ca trebuie impuse noi restrictii si ca, daca vrem sa reluam o viata normala, atunci va trebui sa suportam mici chestii, precum.

Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat despre noi restrictii avand in vedere ca starea de alerta s-a prelungit cu inca 30 de zile. Decizia luata de premierul Romaniei a uimit pe toata lumea. Ludovic Orban, anunt despre noi restrictii Odata cu prelungirea starii de alerta, cetatenii se asteptau la noi restrictii din partea autoritatilor.

Noi restrictii au fost anuntate in Franta dupa ce numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat

In doua dintre cele mai mari orase din Franta, Marsilia si Bordeaux, cu rate de infectie COVID-19 care cresc cu o viteza chiar mai mare decat cresterea nationala a numarului de cazuri noi, vor fi reintroduse.

Noi restrictii in Austria, in contextul celui de-al doilea val de COVID-19. Se incearca evitarea unei izolari complete

Se inaspresc restrictiile in Austria, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul tarii. Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anuntat ca noile reguli au scopul de a evita o.

Guvernul pregateste noi masuri privind organizarea alegerilor locale: Ce reguli trebuie sa respecte alegatorii in ziua votului (VIDEO)

Guvernul va aproba in sedinta de luni prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei in contextul epidemiei de coronavirus, precum si o serie de reguli privind desfasurarea alegerilor locale, programate pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )