Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus: Austria impune noi restrictii pentru a evita o noua izolare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Austria impune noi restrictii pentru a evita o noua izolare

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anuntat joi inasprirea restrictiilor menite sa previna raspandirea COVID-19, cu scopul de a evita o noua izolare, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. incepand de luni va fi permisa adunarea a cel mult zece persoane in spatiile inchise. continuă pe Hotnews

Austria impune noi restrictii pentru a evita o noua izolare

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anuntat astazi inasprirea restrictiilor menite sa previna raspandirea COVID-19, cu scopul de a evita o noua izolare.

Coronavirus in lume: Un antiviral dezvoltat de Celltrion ar putea fi testat si in Romania Austria impune noi restrictii, in timp ce Franta a inregistrat din nou peste 10.000 de noi cazuri in 24 de ore

Bilantul total al cazurilor de imbolnavire a ajuns joi dimineata, la nivel global, la 30. 508, din care 945. 092 sunt decese, iar 21. 991 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor actualizate pe platforma worldometers. info. 35: Franta nu va cumpara vaccinuri prin programul COVAX al OMS, desi il va finanta20. 25: Franta: Nou record de cazuri Covid-19 in 24 de ore19. 20: Austria impune noi restrictii pentru a evita o noua izolare.

Coplesit de pandemia de coronavirus, Madridul pregateste noi restrictii

Epicentrul epidemiei Covid-19 din Spania, regiunea Madridului a recunoscut joi ca este coplesita de explozia numarului de cazuri si a cerut guvernului central ajutor, in ajunul anuntarii unor noi restrictii, potrivit AFP. Posibililele masuri de izolare au provocat confuzie, deoarece numarul doi al autoritatilor sanitare din Madrid a explicat miercuri ca au luat in considerare in mod serios carantina in cele mai afectate cartiere.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu cred ca noi restrictii trebuie impuse

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu crede ca trebuie impuse noi restrictii si ca, daca vrem sa reluam o viata normala, atunci va trebui sa suportam mici chestii, precum.

Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat despre noi restrictii avand in vedere ca starea de alerta s-a prelungit cu inca 30 de zile. Decizia luata de premierul Romaniei a uimit pe toata lumea. Ludovic Orban, anunt despre noi restrictii Odata cu prelungirea starii de alerta, cetatenii se asteptau la noi restrictii din partea autoritatilor.

Noi restrictii in Austria, in contextul celui de-al doilea val de COVID-19. Se incearca evitarea unei izolari complete

Se inaspresc restrictiile in Austria, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul tarii. Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anuntat ca noile reguli au scopul de a evita o.

Noi restrictii au fost anuntate in Franta dupa ce numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat

In doua dintre cele mai mari orase din Franta, Marsilia si Bordeaux, cu rate de infectie COVID-19 care cresc cu o viteza chiar mai mare decat cresterea nationala a numarului de cazuri noi, vor fi reintroduse.

Guvernul ia noi masuri pentru alegerile locale

Executivul aproba luni proiect de hotarare privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 15 septembrie 2020, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat ca, in ceea ce priveste alegerile locale, in ziua votului a fost adaugata prevederea ca alegatorii sa isi dezinfecte mainile, la intrarea si la iesirea din sectiile de vot. El a adaugat ca a fost introdusa si permisiunea de a se desfasura nu numai mitinguri electorale, dar si demonstratii, in limita de 100 de persoane maximum si respectand masurile stabilite de igiena, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )