Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coreea de Nord avertizeaza din nou Statele Unite: E o declaratie de razboi

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord avertizeaza din nou Statele Unite: E o declaratie de razboi

Noile sanctiunile impuse de Statele Unite reprezinta o declaratie de razboi, avertizeaza regimul stalinist condus de Kim Jong-Un, potrivit presei oficiale de la Phenian. continuă pe Antena3

4 iulie: Statele Unite si inamicii lor

Statele Unite au insemnat, din chiar momentul declaratiei lor de independenta, un pariu fara precedent in istoria umanitatii. A imagina o republica care sa uneasca un teritoriu vast si regimul reprezentativ, evitand tentatia demagogiei si riscul despotismului militar, iata provocarile pe care America de Nord le-a intampinat,sub semnul unui amestec, unic, de elan utopic si prudenta politica.

Sarbatoare in Statele Unite ale Americii. Ziua Independentei, sarbatorita cu parade si focuri de artificii (VIDEO)

Zi de sarbatoare in Statele Unite. Ceremoniile de ziua nationala a Statelor Unite ale Americii au inceput inca de la miezul noptii cu parade si focuri de artificii in mai multe orase,.

Statele Unite si Georgia au semnat un parteneriat cheie in domeniul apararii

Statele Unite si Georgia au semnat miercuri la Tbilisi un acord de securitate, care vizeaza protejarea frontierelor fostei republici sovietice de orice agresiune rusa, in timp ce liderii georgieni negociaza aderarea la NATO. Parteneriatul a fost semnat de secretarul de stat John Kerry si premierul georgian Giorgi Kvirikashvili, in cadrul unei ceremonii ce are loc cu doar doua zile inainte de summitul NATO de la Varsovia, scrie AFP.

Statele Unite sunt pentru Romania un garant al securitatii, aliat solid si partener de nadejde

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, astazi, pe Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Independentei SUA, afirmand ca Statele Unite sunt, pentru Romania, un garant al securitatii sale, un aliat solid si un partener de nadejde, de care ne leaga o prietenie trainica.

Un barbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat in SUA pentru ca a fost confundat cu un membru ISIS (VIDEO)

Un barbat din Emiratele Arabe Unite Ahmed al-Menhali a fost arestat la Ohio pentru ca a fost confundat cu un membru al Statului Islamic de un angajat la hotelului in care se afla, informeaza.

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan, specie de vultur care a cuibarit candva si in Romania, survoleaza din nou tara noastra, anunta Societatea Ornitologica Romana. Pasarea care se.

Un vultur rar a fost vazut din nou in Romania dupa aproape un secol

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost vazut din 1933, precizeaza Societatea Ornitologica Romana intr-un comunicat.

Oana Radu, din nou pe mana medicilor. Ce schimba de aceasta data

Oana Radu se lasa din nou pe mana medicilor. Dupa numeroase operatii estetice, care au urmat dupa ce a slabit 60 de kilograme, acum cantareata vrea inca o imbunatatire.

Konieczny se contreaza din nou cu Sobolewski

Polonezii Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, si Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, au, din nou, pareri diferite. Greg Konieczny a transmis, ieri, ca, dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine in continuare cu fermitate listarile pe Bursa de Valori de la Londra, inclusiv viitoarele listari secundare ale Hidrolectrica si OMV Petrom.

Imagini socante: Un afro-american ucis de politia din Louisiana a creat un val de proteste in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Un film socant in care ofiteri de politie din orasul Baton Rouge, Louisiana, se lupta cu un barbat, a creat un val de proteste in SUA. Totul a pornit dupa ce barbatul ar fi amenintat cu un pistol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )