Libnet.ro
UNICEF

19:45

Statele Unite si Georgia au semnat un parteneriat cheie in domeniul apararii

Adevărul Adevărul,
Statele Unite si Georgia au semnat un parteneriat cheie in domeniul apararii

Statele Unite si Georgia au semnat miercuri la Tbilisi un acord de securitate, care vizeaza protejarea frontierelor fostei republici sovietice de orice agresiune rusa, in timp ce liderii georgieni negociaza aderarea la NATO. Parteneriatul a fost semnat de secretarul de stat John Kerry si premierul georgian Giorgi Kvirikashvili, in cadrul unei ceremonii ce are loc cu doar doua zile inainte de summitul NATO de la Varsovia, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Sarbatoare in Statele Unite ale Americii. Ziua Independentei, sarbatorita cu parade si focuri de artificii (VIDEO)

Zi de sarbatoare in Statele Unite. Ceremoniile de ziua nationala a Statelor Unite ale Americii au inceput inca de la miezul noptii cu parade si focuri de artificii in mai multe orase,.

Statele Unite sunt pentru Romania un garant al securitatii, aliat solid si partener de nadejde

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, astazi, pe Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Independentei SUA, afirmand ca Statele Unite sunt, pentru Romania, un garant al securitatii sale, un aliat solid si un partener de nadejde, de care ne leaga o prietenie trainica.

4 iulie: Statele Unite si inamicii lor

Statele Unite au insemnat, din chiar momentul declaratiei lor de independenta, un pariu fara precedent in istoria umanitatii. A imagina o republica care sa uneasca un teritoriu vast si regimul reprezentativ, evitand tentatia demagogiei si riscul despotismului militar, iata provocarile pe care America de Nord le-a intampinat,sub semnul unui amestec, unic, de elan utopic si prudenta politica.

4 iulie in istorie: Statele Unite ale Americii isi proclama independenta. A murit Thomas Jefferson

In 4 iulie 1776, Statele Unite ale Americii si-au declarat independenta fata de imperiul britanic, ratificand Declaratia de Independenta, redactata de Thomas Jefferson, care, in aceeasi data, dar in 1826, se stinge din viata.

Statele Unite promit sa infranga Statul Islamic: Vom continua sa unim lumea pentru a eradica acest rau

Statele Unite condamna in cei mai puternici termeni posibili atentatul terorist cu bomba de la Bagdad care a facut peste 100 de morti, printre care multi copii, produs in primele ore ale di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )