Libnet.ro
UNICEF

21:45

Coreea de Nord: Cine este Kim Yo-jong, misterioasa femeie care ar putea deveni urmatorul lider al tarii

Hotnews Hotnews,
 Coreea de Nord: Cine este Kim Yo-jong, misterioasa femeie care ar putea deveni urmatorul lider al tarii

Speculatiile privind starea de sanatate a dictatorului nord-coreean, Kim Jong-un, au determinat guvernele si analistii sa speculeze cu privire la persoana care i-ar putea urma la conducerea tarii. Un nume iese in evidenta: Kim Yo-jong, miserioasa sora mai tanara a tiranului. Dar este cu adevarat favorita?, noteaza Les Echoes. continuă pe Hotnews

Cine este fotbalistul care aduce linistea la FCSB. Gigi Becali, in culmea bucuriei

Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie. Achizitia pe care a facut-o poate aduce linistea la FCSB. Cine este fotbalistul care aduce linistea la FCSB. Gigi Becali, in culmea bucuriei Dupa ce Cristian Balgradean a fost furat de CFR Cluj, ceea ce l-a infuriat la momentul respectiv pe Gigi Becali, finantatorul FCSB s-a gandit sa-si .

Cine este fratele vitreg al Printilor William si Harry. Cum arata Tom Parker Bowles

Printul Charles si fiii raposatei printese Diana, Printul William si Printul Harry sunt doi dintre cele mai vizibile capete regale de pe planeta, dar au un frate vitreg. Tom Parker-Bowles, este fiul lui Charles si al sotiei sale, Camilla Parker-Bowles, cunoscuta sub numele de Ducesa din Cornwall, si a primului ei sot, Andrew Parker-Bowles. Cine .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )