Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coreea de Nord, vizata de noi sanctiuni impuse de Consiliul de Securitate al ONU

România Liberă România Liberă,
Coreea de Nord, vizata de noi sanctiuni impuse de Consiliul de Securitate al ONU

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat sambata Rezolutia 2371, prin care Coreei de Nord i se impun noi sanctiuni. continuă pe România Liberă

Trump aproba noi sanctiuni pentru Rusia

Donald Trump a semnat un proiect de lege care impune noi sanctiuni Rusiei pentru presupusa lor amestecare in alegerile din 2016. Proiectul de lege, semnat la Casa Alba, impune sanctiuni si Iranului si Coreei de Nord. Rusia neaga interferarea in alegerile SUA, iar Trump neaga colaborarea cu aceasta.

Seful diplomatiei germane isi continua criticile la adresa ultimelor sanctiuni impuse de americani rusilor: Vizeaza scoaterea gazului rusesc din Europa

Ministrul german de Externe Sigmar Gabriel a criticat din nou ultimele sanctiuni impuse de Statele Unite Rusiei, apreciind ca noua administratie de la Washington nu urmareste decat sa scoata gazul rusesc de pe piata europeana si sa-l inlocuiasca cu gazul american.

Uniunea Europeana impune Rusiei noi sanctiuni din cauza unor turbine Siemens pe care le-a instalat in Crimeea ocupata

Uniunea Europeana a decis, vineri, noi sanctiuni impotriva Rusiei, care il vizeaza in special pe viceministrul energiei, precum si impotriva a trei companii.

Uniunea Europeana a impus noi sanctiuni Rusiei

Uniunea Europeana a impus vineri noi sanctiuni impotriva Rusiei, care il vizeaza in special pe viceministrul energiei, precum si impotriva a trei companii, in legatura cu deturnarea.

Noi sanctiuni UE impotriva Moscovei, pentru turbinele Siemens utilizate ilegal de Rusia in Crimeea

Uniunea Europeana a impus, vineri, noi sanctiuni impotriva Rusiei, vizand in special pe ministrul adjunct rus al Energiei si trei companii, in legatura cu deturnarea catre Crimeea a patru turbine cu gaz livrate de grupul industrial german Siemens, anunta AFP.

Uniunea Europeana denunta noile sanctiuni impuse Rusiei de Statele Unite: Suntem pregatiti sa reactionam in mod adecvat

Uniunea Europeana este pregatita sa adopte masuri impotriva Statelor Unite ca reactie la sanctiunile impuse Rusiei, a avertizat miercuri seara Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )