Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu, avertisment pentru Romania: 2017 este un an crucial pentru noi

Antena3 Antena3,
Corina Cretu, avertisment pentru Romania: 2017 este un an crucial pentru noi

Daca Romania nu lanseaza platile pentru perioada 2014 - 2020 va fi foarte greu, anul 2017 fiind crucial din punct de vedere al fondurilor structurale, a declarat, luni, comisarul european pentru politica. continuă pe Antena3

Avertisment de la Bruxelles: 2017 este un an crucial pentru Romania

Daca Romania nu lanseaza platile pentru perioada 2014 - 2020 va fi foarte greu, anul 2017 fiind crucial din punct de vedere al fondurilor structurale, a declarat Corina Cretu, Comisarul european pentru.

Corina Cretu: Ne aflam la jumatatea exercitiului financiar 2014-2020, dar avem o absorbtie de zero la suta

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca acest an este unul crucial avand in vedere ca pana in prezent Romania, la jumatatea exercitiului 2014-2020, se afla la o rata de absorbtie de zero la suta a fondurilor europene in ceea ce priveste fondul de gestionare regionala si fondul de coeziune, potrivit news. ro.

UPDATE Corina Cretu: Ne aflam la jumatatea exercitiului financiar 2014-2020, dar avem o absorbtie de zero la suta. Trebuie accelerate acreditarea institutiilor de management si contractarea

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca acest an este unul crucial avand in vedere ca pana in prezent Romania, la jumatatea exercitiului 2014-2020, se afla la o rata de absorbtie de zero la suta a fondurilor europene in ceea ce priveste fondul de dezvoltarea regionala si fondul de coeziune, potrivit news. ro.

Rata de absorbtie a fondurilor europene a ramas la zero la suta, la jumatatea exercitiului financiar. Corina Cretu: Timpul nu are rabdare

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca acest an este unul crucial avand in vedere ca pana in prezent Romania, la jumatatea exercitiului 2014-2020, se afla la o rata de absorbtie de zero la suta a fondurilor europene in ceea ce priveste fondul de gestionare regionala si fondul de coeziune.

Corina Cretu: Romania nu a fost pregatita pentru absorbirea acestor fonduri europene inca din prima zi

Comisarul european Corina Cretu sustine ca tara noastra nu a fost pregatita pentru absorbirea fondurilor europene, inca de la inceput. Europarlamentarul a dat si exemplul Poloniei si Spaniei care au.

Cate miliarde de euro atragem pentru autostrazi. Corina Cretu: Romania are cea mai mica rata de absorbtie in domeniul transporturilor

Invitata de Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire, comisarul european Corina Cretu a vorbit despre atragerea de fonduri de care Romania dispune pentru.

Comisarul european Corina Cretu face luni si marti o vizita oficiala in Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, se va afla luni si marti in vizita oficiala in Romania, a anuntat reprezentanta din Romania a Comisiei Europene CE).

Comisarul UE Corina Cretu, intrebata despre legiferarea romaneasca in justitie: Statele membre trebuie sa respecte valorile UE

Statele membre trebuie sa respecte valorile fundamentale ale Uniunii Europene, a subliniat, luni, comisarul european pentru politici regionale, social-democrata Corina Cretu, raspunzand la o intrebare referitoare la recentele actiuni ale Guvernului si ale Parlamentului de legiferare in justitie.

Ce spectacole sunt programate la deschiderea oficiala a evenimentului Bacau - Capitala Tineretului din Romania 2017

Municipiul Bacau va fi timp de un an gazda a zeci de evenimente dedicate tinerilor, odata cu preluarea titlului de Capitala Tineretului din Romania de la municipiul Timisoatra. Deschiderea oficiala a manifestarilor are loc duminica 7 mai. in centrul Bacaului vor avea loc mai multe ore de spectacole dar si un targ de ONG-uri.

Guvernul nu a transmis inca Parlamentului propunerile pentru sefia ANCOM, este in pregatire

Guvernul nu a transmis inca spre Parlament propunerile pentru posturile de presedinte si vicepresedinti ai ANCOM, conform noii proceduri, ele fiind in pregatire, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )