Libnet.ro
UNICEF

10:15

Corina Cretu si Daciana Sarbu, propunerile Organizatiei de Femei PSD pentru alegerile europarlamentare

B1 B1,
Corina Cretu si Daciana Sarbu, propunerile Organizatiei de Femei PSD pentru alegerile europarlamentare

Corina Cretu, Daciana Sarbu si Viorica Dancila sunt propunerile Organizatiei de Femei PSD pentru alegerile europarlamentare viitoarea, relateaza Romania Libera. Rovana Plumb, presedinta OF PSD, le-a rugat. continuă pe B1

Corina Cretu si Daciana Sarbu, propunerile PSD pentru europarlamentare.

Corina Cretu, Daciana Sarbu si Viorica Dancila sunt propunerile facute si aprobate in cadrul Organizatiei de Femei PSD pentru a candida la alegerile europarlamentare viitoare. Presedinta OF PSD, Rovana Plumb, le-a rugat vineri pe colegele din organizatie si pe presedintele partidului, Victor Ponta, sa fie de acord cu sustinerea candidaturii celor trei social-democrate pentru Parlamentul European, in primele opt pozitii ale listei. Va rog sa fiti de acord sa sustineti aceste trei candidaturi .

Corina Cretu si Daciana Sarbu, propuse pentru un nou mandat in Parlamentul European

Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de femei social-democrate, l-a rugat vineri pe premier ca pe lista candidatilor eligibili pentru europarlamentare sa se regaseasca Daciana Sarbu, Corina Cretu si Viorica Dancila.

Daciana Sarbu si Corina Cretu, in carti pentru europarlamentare

Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de femei social-democrate, l-a rugat vineri pe premier ca pe lista candidatilor eligibili pentru europarlamentare sa se regaseasca Daciana Sarbu, Corina Cretu si Viorica Dancila.

Corina Cretu cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Tokes. ...

Europarlamentarul PSD Corina Cretu, membra a Ordinului National Steaua Romaniei, solicita public retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes in decembrie 2009, se arata intr-un comunicat al PSD, remis redactiei. Corina Cretu a aratat ca cererea lui Tokes catre premierul maghiar -de a institui un protectorat in Transilvania- reprezinta escaladarea unei serii intregi de actiuni si declaratii anti-nationale. Citeste si Petitie TSD pentru retragerea decoratiei detinute de .

Reactii politice la adoptarea de catre Guvern a proiectului Rosia Montana: Un ministru intreaba pe Facebook ce crede lumea ca va face / Un senator PNL sustine ca se va lega cu lantul, la fel cum a anuntat Daciana Sarbu

De ce noi romanii trebuie sa legm mereu din doua rele ???? Proiectul Rosia Montana este clar ca a fost gresit pornit ! grafia apartine ministrului Grapini - n. red. ), scrie ministrul Maria Grapini pe contul sau de Facebook. Dupa ce guvernul din care face parte a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana, urmand sa il trimita in Parlament, Grapini intreaba: Ce credeti ca voi face ?. Pe de alta parte, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declara ca va veghea . ) sa nu existe niciun fel de impact la nivelul cetatenilor. Sorin Rosca Stanescu PNL): Asa cum a anuntat ca va face Daciana Sarbu, sotia lui Ponta, asa voi face si eu. Prefer sa stau in lanturi decat sa accept asa ceva.

Corina Cretu cere retragerea decoratiei Steaua Romaniei lui Tokes

Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a solicitat public, joi, retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes. Cretu atrage atentia in cererea adresata membrilor Consiliului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei ca este inadmisibil ca un detinator al Ordinului sa conteste caracterul de stat national, unitar si indivizibil al Romaniei.

Europarlamentarul Corina Cretu solicita retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes

Europarlamentarul PSD Corina Cretu, membru al Ordinului National Steaua Romaniei, cere public retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes in decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.

Corina Cretu, despre Laszlo Tokes: Un om care jigneste sentimentele majoritatii romanilor

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute de la Antena 3, solicitarea sa publica privind retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes in decembrie 2009.

Corina Cretu cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Europarlamentarul PSD Corina Cretu, membra a Ordinului National Steaua Romaniei, solicita public retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes in decembrie 2009. Aceasta invoca fapte.

Corina Cretu cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes

Europarlamentarul PSD Corina Cretu, membra a Ordinului National Steaua Romaniei, solicita public retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes in decembrie 2009, ea invocand fapte dezonorante.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )