Libnet.ro
UNICEF

16:01

Corina Cretu, despre decizia Guvernului de a taia bugetul pentru absorbtia fondurilor UE: Nu judec deciziile guvernului meu si nici ale altor guverne

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu, despre decizia Guvernului de a taia bugetul pentru absorbtia fondurilor UE: Nu judec deciziile guvernului meu si nici ale altor guverne

Comisarul desemnat pentru Politica regionala, Corina Cretu, a declarat, miercuri, in Parlamentul European, ca va trebui sa incurajeze statele membre sa puna cat mai multi bani la partea lor de cofinantare a proiectelor europene, insa a refuzat, iritata, sa comenteze decizia Guvernului de la Bucuresti de a taia circa 4 miliarde de lei tocmai din bugetele necesare absorbtiei fondurilor europene, sustinand ca ea nu judeca hotararile Executivului. continuă pe Hotnews

Zi decisiva pentru europarlamentarul Corina Cretu. Va fi audiata in PE pentru postul de comisar european

Zi decisiva pentru Corina Cretu! La ora 10, ora Romaniei, vor incepe in Parlamentul European audierile pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala. Europarlamentarul roman va tine un discurs de.

UPDATE. Corina Cretu in PE: Statele membre trebuie ajutate sa-si dezvolte capacitatea administrativa si sa cheltuiasca banii, nu sa fie sanctionate

Comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat, miercuri, dupa audieri, ca a fost o dezbatere foarte constructiva, precizand ca, daca va primi postul, este pregatita sa munceasca in urmatorii sapte ani. A fost o dezbatere foarte constructiva despre viitorul politicii de coeziune in UE. Cred ca e foarte important ca am avut un astfel de schimb de pareri in cele trei ore despre politica de coeziune si despre cum putem contribui la programul presedintelui ales Juncker privind cresterea economica, a locurilor de munca, despre cum putem imbunatati conditiile de viata ale oamenilor, ale celor dezavantajati, al tuturor europenilor prin intermediul fondurilor de coeziune si structurale, a declarat Corina Cretu, dupa audieri.

Cretu, despre risipa banilor: Majoritatea britanicilor au prejudecati privind cheltuirea fondurilor

Majoritatea britanicilor au prejudecati privind cheltuirea banilor publici, a declarat Corina Cretu intrebata de un europarlamentar britanic cum poate justifica atribuirea unor fonduri pentru centre de fitness, ea atragandu-i atentia acestuia ca.

Corina Cretu a primit aviz pozitiv de la PE pentru functia de comisar european

UPDATE - Corina Cretu a primit aviz pozitiv pentru functia de Comisar European pentru Dezvoltara Regionala. Zi decisiva pentru Corina Cretu! La ora 10, ora Romaniei, vor incepe in Parlamentul European audierile.

Corina Cretu a primit aviz pozitiv din partea Comisiei REGI pentru postul de comisar pentru Politica Regionala

Corina Cretu a primit aviz pozitiv din partea Comisiei REGI a Parlamentului European pentru postul de comisar pentru Politica Regionala. Corina Cretu a fost audiata de comisia din PE timp de peste trei ore, iar intrebarile eurodeputatilor s-au referit la aspecte tehnice, legate de continutul politicii de coeziune, dar si aspecte politice.

UPDATE. Corina Cretu, aviz pozitiv pentru postul de comisar pentru Politica Regionala

Comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat, miercuri, dupa audieri, ca a fost o dezbatere foarte constructiva, precizand ca, daca va primi postul, este pregatita sa munceasca in urmatorii sapte ani.

Corina Cretu, aviz pozitiv din partea Comisiei REGI pentru postul de comisar pentru Politica Regionala

Corina Cretu a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea Comisiei REGI pentru postul de comisar pentru Politica Regionala, in urma audierilor care au durat aproape trei ore si jumatate. Avizul a fost da la.

LIVE. UPDATE. Corina Cretu in PE: Statele membre trebuie ajutate sa-si dezvolte capacitatea administrativa si sa cheltuiasca banii, nu sa fie sanctionate

Datoria Comisiei Europene este sa ajute statele membre sa-si dezvolte capacitatea administrativa, intrucat cele mai multe erori in absorbtia fondurilor vin din slaba dezvoltare administrativa, a declarat comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu in timpul audierilor din Parlamentul European.

Corina Cretu: Multe erori ale statelor in absorbtia fondurilor vin din slaba capacitate administrativa

Comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat, in cadrul audierilor din PE, ca datoria CE este sa ajute statele membre sa-si dezvolte capacitatea administrativa, intrucat cele mai multe erori in absorbtia fondurilor vin din.

LIVE. UPDATE. Corina Cretu in PE: CE trebuie sa ajute statele membre sa-si dezvolte capacitatea administrativa

Datoria Comisiei Europene este sa ajute statele membre sa-si dezvolte capacitatea administrativa, intrucat cele mai multe erori in absorbtia fondurilor vin din slaba dezvoltare administrativa, a declarat comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu in timpul audierilor din Parlamentul European.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )