Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cornel Dinu e in STARE GRAVA: A fost dus la spital si internat

B1 B1,
Cornel Dinu e in STARE GRAVA: A fost dus la spital si internat

Cornel Dinu, gloria fotbalului romanesc, trece prin momente dificile! Fostul jucator al Nationalei si a lui Dinamo a fost dus, in stare grava, la spital. El a fost internat, de urgenta, la Spitalul Floreasca,. continuă pe B1

Cornel Dinu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca!

Fostul international Cornel Dinu, care va implini in luna august 70 de ani, a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca.

Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular

Intepretul Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Galati. Celebrul cantaret de muzica.

Carambol mortal produs intre un autoturism, un TIR si un autocar plin cu 58 de persoane. O tanara a murit pe loc, iar iubitul ei este in stare grava la spital

O tanara de 19 ani a murit pe loc, iar prietenul ei a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina lor a fost izbita de un autocar si un TIR. in accident au fost implicate o masina inmatriculata in Suceava doua autovehicule din Ucraina, circumstantele in care s-a produs nefericitul eveniment nefiind foarte clare.

A ajuns in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate record de alcool. Barbatul avea 6,3 la mie alcool in sange

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna.

Alexandru Jula, cantaretul preferat al lui Ceausescu, dus in stare grava la spital

Artistul in varsta de 84 de ani se intorcea de la Cluj si era foarte obosit dupa un drum chinuitor, de aproape 15 ore, cu trenul. I s-a facut rau pe strada, dar a reusit sa ajunga in scara blocului unde locuieste. Vecinii au sunat la 112, iar Alexandru Jula a fost preluat de un echipaj SMURD. Jula a devenit celebru mai ales prin piesa Sotia prietenului meu, care se numara printre bucatile muzicale preferate ale lui Nicolae Ceausescu.

A fost muscat de un sarpe veninos de ambele maini. Ciobanul a ajuns la spital in stare grava

Un cioban a fost muscat de un sarpe veninos de ambele maini. Incidentul s-a petrecut in Muntii Lotrului, intr-o zona situata la 1600 de metri altitudine. Un echipaj medical a ajuns la fata locului.

Galateanul care a fost gasit cu o alcoolemie de 6,3 a murit

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )