Libnet.ro
UNICEF

19:15

Coronavirus: 19 noi cazuri confirmate in Franta. Autoritatile recomanda oamenilor sa nu mai dea mana unii cu altii

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: 19 noi cazuri confirmate in Franta. Autoritatile recomanda oamenilor sa nu mai dea mana unii cu altii

Vineri, autoritatile franceze au raportat inca 19 cazuri de coronavirus. Bilantul a ajuns la 57 de cazuri. Ministrul francez al Sanatatii, Olivier Veran, le recomanda cetatenilor sa nu mai dea mana unii cu altii. in acest mod se poate preveni raspandirea epidemiei. continuă pe Adevărul

Franta raporteaza 19 noi cazuri de coronavirus si recomanda oamenilor sa nu mai dea mana unii cu altii

Franta a raportat vineri 19 noi cazuri de coronavirus, bilantul total ridicandu-se astfel la 57, iar ministrul francez al Sanatatii, Olivier Veran, recomanda oamenilor sa se abtina din a mai da mana unii cu altii pentru a preveni infectarea, relateaza Reuters.

inca doua noi cazuri de coronavirus, CONFIRMATE in Romania: Un barbat din Maramures, transferat la Cluj, si o femeie din Timisoara. Ambii s-au intors din Italia (VIDEO)

Autoritatile au anuntat ca au fost confirmate inca doua noi cazuri de coronavirus in Romania. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta vineri deSecretarul de.

Doua noi cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Timis si un barbat din Maramures, care au calatorit in Italia Tratam niste infectii respiratorii, nu inchidem granitele, indemnam la calm

Doua noi cazuri de infectie cu coronavirus au fost confirmate oficial in Romania, a anuntat Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Timisoara si un barbat de 45 de ani din Maramures. Ambii au calatorit recent in Italia, dar nu in zonele considerate cu risc regiunile Lombardia si Veneto din nordul tarii, unde este carantina din cauza virusului). Cei doi romani diagnosticati astazi cu coronavirus nu au nicio legatura cu primul roman diagnosticat cu virusul, un tanar din Gorj la care infectia a fost confirmata miercuri seara, si nici nu au vreo legatura intre ei nu au luat contact unul cu celalalt). Autoritatile incearca sa identifice toate persoanele cu care cei doi au intrat in contact recent, pentru a le testa si a le izola.

Cele mai noi date oficiale privind coronavirusul. Trei cazuri confirmate, aproape 9.000 de persoane in carantina sau izolate

Trei cazuri confirmate de coronavirus si aproape 9. 000 de persoane izolate sau in carantina. Acesta este ultimul bilant disponibil oficial.

Bilantul coronavirusului in Italia: 11 morti, peste 300 de cazuri confirmate

Inca trei persoane au decedat, marti, in Italia, astfel ca bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la zece morti, anunta autoritatile italiene.

Cele mai noi date oficiale privind coronavirusul. Trei cazuri confirmate, aproape 9.000 de persoane in carantina sau izolate

Trei cazuri confirmate de coronavirus si aproape 9. 000 de persoane izolate sau in carantina. Acesta este ultimul bilant disponibil oficial.

Noi cazuri de coronavirus in Hong Kong si Taiwan. Bilantul mortilor la nivel global a crescut la 2.595

Autoritatile din Hong Kong au anuntat, luni, doua noi cazuri de infectie cu Covid-19 la doi fosti pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess, astfel ca numarul total al oamenilor infectati in regiune ajunge la 81, scrie Mediafax citand CNN. Totodata, bilantul deceselor la nivel global a crescut la 2.

Bilantul epidemiei de coronavirus in lume: 84.117 de cazuri in 59 de tari si teritorii. Primele cazuri confirmate in Islanda, Lituania si Belarus

Numarul de cazuri de coronavirus in lume se ridica vineri 84. 117, dintre care 2. 870 de decese, in 59 de tari si teritorii, potrivit unui nou bilant stabilit de AFP, vineri, la ora 17. 00 GMT, din surse oficiale.

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

inca doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate VIDEO

Inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, a anuntat secretarul de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )