Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Pilot de raliu la 17 ani: a castigat de la prima cursa, s-a rasturnat cu masina de 3 ori si vrea sa fie campion

Mario Cristian Calugarita, un adolescent de 17 ani, din municipiul Targu Jiu, este pasionat de automobilism si concureaza la cursele de raliu. A castigat, deja, numeroase premii si promite sa ajunga un mare pilot. Visul sau este sa devina campionul Romaniei.

PSD nu mai poate cere anularea alegerilor din Bucuresti pentru ca termenul a expirat

Liderii PSD au mentionat de mai multe ori in spatiul public anularea alegerilor din Bucuresti, dar a.

Se intampla din nou! Adolescent, internat la ATI, la Spitalul Gomoiu, cu complicatii din cauzaSARS Cov 2

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala.

Digi24: Viata la izolatorul COVID la unul din spitalele suprasaturate din Bucuresti. Eram 7 insi intr-o camera care, teoretic, era de 5

Spitalele COVID din Bucuresti au ramas, de cateva zile, fara locuri libere pentru pacienti, o situatie tot mai ingrijoratoare, in conditiile in care numarul de infectari cu noul coronavirus creste de la o zi la alta.

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ne aflam in cea de a doua faza a primului val al pandemiei de coronavirus si ca spera ca aceasta crestere a numarului zilnic de imbolnaviri sa poata fi mentinuta la 2. 000 si, daca sunt respectate masurile de protectie, sa scada apoi la 1. El mai sustine ca sunt locuri in spitalele din Bucuresti pentru pacientii COVID-19, precizand ca 176 de bolnavi sunt intubati la Terapie Intensiva.

Spitalele COVID din Bucuresti nu mai au locuri libere pentru pacienti!

Spitalele COVID din Bucuresti au ramas fara locuri libere pentru pacienti. Este o situatie in premiera, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Felix Stroe demisioneaza de la sefia companiei de apa RAJA, dupa 17 ani. Decizia vine pe fondul esecului inregistrat de PSD la alegerile locale din Constanta

Felix Stroe a demisionat din functia de director general al companiei de apa RAJA Constanta, dupa 17 ani. Presedintele PSD Constanta sustine ca vrea sa se odihneasca pentru ca a muncit din greu toata vi.

Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

Noua institutii de invatamant din Bucuresti, intre care patru licee, au trecut in scenariul rosu, di.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )