Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Buddy, primul caine testat pozitiv in SUA, a murit

B1 B1,
CORONAVIRUS |Buddy, primul caine testat pozitiv in SUA, a murit

Buddy, un Ciobanesc german din Staten Island, New York, care a fost primul caine testat pozitiv pentru coronavirus din Statele Unite ale Americii SUA, n. r. ), a murit, fiind prima vietate de acest gen, potrivit unui ra. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Salko Bukvarevic, ministru bosniac a murit, dupa ce a fost testat pozitiv

Salko Bukvarevic, ministru bosniac pentru problemele veteranilor, a murit miercuri, 29 iulie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un ministru bosniac s-a stins din viata, dupa ce s-a.

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi.

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui Trump a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirusul, potrivit unor persoane familiare cu situatia citate de Bloomberg. 22 Casa Alba a confirmat informatia insa a anuntat ca nu exista niciun risc ca presedintele Trump sa fi fost expus coronavirusului.

MAE anunta ca inca un angajat al ministerului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca inca un angajat al institutiei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Centralei.

Seful Politiei Locale Targoviste, testat pozitiv cu Sars-cov-2

Seful Politiei Locale Targoviste, col. r) Gheorghe Dinu, a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului din Targoviste, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul virus.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )