Libnet.ro
UNICEF

15:15

Coronavirus: Bulgaria suspenda starea de urgenta, dar unele restrictii antiepidemice sunt mentinute

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Bulgaria suspenda starea de urgenta, dar unele restrictii antiepidemice sunt mentinute

Starea de urgenta instituita din cauza epidemiei de coronavirus se va incheia in Bulgaria miercuri, dar unele masuri restrictive vor fi mentinute, a decis marti Parlamentul de la Sofia, potrivit agentiei Reuters. Repornirea turismului acum pe primul loc pe agenda multor tari din Europa emergenta . continuă pe Hotnews

Bulgaria suspenda starea de urgenta, insa unele restrictii antiepidemice raman in vigoare

Bulgaria va incheia miercuri starea de urgenta instituita din cauza pandemiei de coronavirus, dar unele masuri restrictive vor fi mentinute, a decis marti Parlamentul de la Sofia, potrivit agentiei Reuters.

Coronavirus in lume: SUA a trecut de 80.000 de decese Rusia a depasit Marea Britanie la numarul de cazuri

Numarul de cazuri de coronavirus confirmate in lume a depasit 4,25 milioane, iar cel al deceselor de pacienti infectati cu Covid-19 este de peste 287. 000, in conditiile in care mai mult de 1,5 milioane de oameni s-au vindecat, arata centralizarea de pe Worldometers. 40 Canada: Numarul de decese cauzate de COVID-19 a depasit 5. 29 Bulgaria suspenda starea de urgenta, dar unele restrictii antiepidemice sunt mentinute21. 21 Bilantul deceselor din Franta il depaseste pe cel al Spaniei Aproape 27. 000 de morti 20. 42 Italia: Numarul cazurilor noi raportate, dublu fata de ziua precedenta 19. 42 Coronavirus: Parlamentul European devine centru de testare 18. 53 SUA: Fauci: Consecintele redeschiderii prea rapide ar fi foarte grave Numarul deceselor, probabil mai mare decat raportarile oficiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )