Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Campionatul Mondial de patinaj artistic a fost anulat

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Campionatul Mondial de patinaj artistic a fost anulat

Federatia Internationala de Patinaj ISU) a anuntat, miercuri, ca din cauza coronavirusului Campionatul Mondial de patinaj artistic care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta luna in Canada a fost anulat. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Campionatul Mondial feminin de hochei pe gheata a fost anulat

Campionatul Mondial feminin de hochei pe gheata, care ar fi trebuit sa aiba loc in Canada, la Halifax si Truro, a fost anulat din cauza coronavirusului, a anuntat Federatia Internationala de Hochei pe Gheata.

Coronavirusul ANULEAZA Campionatul Mondial de patinaj artistic

Din cauza epidemiei de coronavirus, Campionatul Mondial de patinaj artistic, ce urma sa aiba loc luna aceasta, in Canada, a fost anulat. Avand in vedere incertitudinea legata de Covid-19, Skate Canada si.

Efectele crizei coronavirus. Concertul Boney M de la Sala Palatului a fost anulat, precum si toate evenimentele lunii

Directorul Salii Palatului, Adrian Costache, a confirmat ca show-ul pe care trupa Boney M il avea programat pentru 8 martie a fost anulat, la fel si toate evenimentele din aceasta luna, in contextul masurilor dispuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus.

BREAKING NEWS Turneul de tenis de la Indian Wells a fost anulat din cauza Coronavirusului

Turneul de la Indian Wells, cotat drept cel mai mare turneu de tenis dupa cele patru Grand Slam-uri, a fost anulat, dupa ce autoritatile americane au decretat urgenta de sanatate publica in zona Coachella Valley, ca urmare a confirmarii unui caz local de infectare cu Coronavirus, in noaptea de duminica spre luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )