Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

Situatie extrem de grava la Spitalul Judetean Suceava, unde luni dimineata, toti angajatii unitatii medicale au fost chemati la serviciu, desi unii erau suspectati sau chiar infectati cu noul. continuă pe B1

Unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava, diagnosticati cu coronavirus

Conform Grupului de comunicare Strategica, unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava au fost diagnosticati cu coronavirus.

Tot personalul angajat la Spitalul Judetean Suceava a intrat in izolare. Ce se intampla cu pacientii internati

Conform declaratiei secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, toate cadrele medicale au intrat in izolare, iar Spitalul Judetean Suceava va fi dezinfectat in urmatoarele 48 de ore si va fi folosit exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus.

AUDIO Mesajul disperat al unei angajate de la Spitalul Judetean Suceava, unde 27 de cadre medicale au COVID-19: Am primit cate o masca simpla pentru 12 ore

O angajata de la Spitalul Judetean Suceava rupe tacerea si spune ca personalul medical nu are echipamente de protectie si, din acest motiv, zeci de cadre medicale s-au infectat. Luni 23 martie, toti angajatii au fost chemati la serviciu.

COVID-19 face ravagii la Spitalul Judetean Suceava. Cati medici s-au infectat si cum a ajuns virusul in sectii

Numarul medicilor care s-au infectat cu COVID -19 a crescut considerabil in ultimele 24 de ore. Spitalul Judetean Suceava a transmis un comunicat de presa in care a aratat ca mai multe cadre medicale s-au autoizolat ca sa nu raspandeasca virusul.

18 medici si 9 asistenti de la Spitalul Judetean Suceava sunt infectati cu coronavirus si internati. Conducere: Personalul a fost instruit si strictul necesar a fost asigurat

27 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava - 18 medici si 9 asistenti - au fost confirmati cu coronavirus si sunt internati in sectia de Boli Infectioase, potrivit unui comunicat de presa al SJU. Conducerea spitalului sustine ca nu are nicio vina pentru aceasta situatie si ca a achizitionat toate materialele de protectie pe care le-a gasit pe piata, dar ca unii furnizori nu au mai raspuns, iar altii au reziliat contractele, deoarece nu mai aveau de unde sa se aprovizioneze.

Al patrulea deces de coronavirus in Romania: o femeie internata la Spitalul Judetean Suceava

O pacienta infectata cu coronavirus a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean din Suceava.

11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Unsprezece medici au fost diagnosticati cu coronavirus si internati in cadrul sectiei de boli infectiose din cadrul Spitalului Judetean Suceava, anunta institutia spitaliceasca intr-un comunicat.

UPDATE Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta la Spitalul Judetean Suceava, dupa ce medicii infectati cu coronavirus si cei sanatosi au fost chemati la munca luni dimineata

UPDATE: Ministerul Sanatatii a transmisca situatia epidemiologica delaSpitalul JudeteanSuceavaeste in curs de evaluare. Dinordinul ministrului.

Cadrele medicale de la Spitalul din Suceava isi striga durerea: E iadul pe pamant aici. Suntem carne de tun!

Doua cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvaluie conditiile grele din unitatea spitaliceasca. Cele doua sustin ca sectia de ocologie s-a inchis si iar echipamentele de protectie sunt insuficiente, in conditiile in care medicii infectati cu coronavirus au fost adusi acolo.

Coronavirus in Romania: Sapte decese in ultimele 24 de ore Doi pacienti decedati erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde sunt infectate peste 50 de cadre medicale Luni, numar record de noi imbolnaviri

Sapte decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania. Primele trei decese in tara noastra s-au inregistrat duminica, iar luni au murit alti patru pacienti. Doi dintre ei erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde peste 50 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Tot luni, in Romania s-a ajuns la un numar record de noi cazuri - 143 -, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576, potrivit ultimelor informatii transmise la ora 13. 15 De la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei20. 27 Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile20. 10 Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti18. 44 Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad18. 30 Cum a fost chemat tot personalul medical de la Spitalul din Suceava la lucru, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare16. 45 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare16. 11 Aproape 47. 000 de romani au intrat in tara in ultimele zile pe la granita cu Ungaria16. 05 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?15. 32 Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania14. 51 Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul Judetean, inchis14. 48 Iohannis: Vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii13. 54 Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )