Libnet.ro
UNICEF

12:16

CORONAVIRUS |Franta: Ministrul Sanatatii avertizeaza ca ibuprofenul poate agrava infectia

B1 B1,
CORONAVIRUS |Franta: Ministrul Sanatatii avertizeaza ca ibuprofenul poate agrava infectia

Olivier Veran, ministrul Sanatatii al Frantei, a avertizat, sambata, ca ibuprofenul poate agrava infectia cu coronavirus si a recomandat paracetamol in caz de febra. Acesta a scris, pe Twitter, ca medic. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii AVERTIZEAZA: Trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau

Victor Costache a anuntat ca si spitalele private se alatura demersurilor de contracarare a raspandirii noului virus. Ministrul Sanatatii a precizat ca peste 300 de paturi de terapie intensiva pot fi.

Ibuprofenul poate agrava infectia cu coronavirus. Medicamentul banal recomandat de ministrul Sanatatii al Frantei

Ministrul francez al Sanatatii, Olivier Veran, a anuntay, sambata, ca ibuprofenul poate agrava infectia cu coronavirus si a recomandat paracetamol in caz de febra, scrie Le Figaro.

Alerta globala! E pandemie de coronavirus. Interviu cu ministrul Sanatatii: Este o criza cum rar am intalnit

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, declara ca Romania nu a fost luata prin surprindere de coronavirus. Am luat masuri drastice de limitare a circulatiei cu Italia, a spus ministrul.

Andreea Marin, scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si MAI: ce le-a cerut vedeta TV in contextul epidemiei de coronavirus

Vedeta de televiziune Andreea Marin a adresat o scrisoare deschisa catre Ministrul Sanatatii si MAI prin care le cere informatii concrete despre cum poate ajuta, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, pentru o lupta mai eficienta cu epidemia de coronavirus.

Ministrul Sanatatii spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca, el afirmand ca in acest moment sistemul de sanatate poate face fata cazurilor existente.

Anti-exemplu. Ministrul Sanatatii, care le cere romanilor sa fie responsabili, n-a respectat izolarea si a mers la audieri

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a mers la audierile Parlament, desi trebuia sa stea inca 14 zile in izolare. Ministrul a fost testat pentru coronavirus, a iesit negativ, insa chiar si asa ar fi trebuit sa respecte zilele de izolare. N-a facut-o, desi la TV le cere romanilor sa fie responsabili. Victor Costache a fost avizat neagtiv.

Ministrul Sanatatii se afla in eroare: Victor Costache nu stie ca virusul se transmite in special de la cei infectati, dar asimptomatici

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, nu stie ca virusul este transmis in general de pacientii asimptomatici. Dupa ce s-a decis izolarea membrilor Guvernului, in urma confirmarii Covid-19 la senatorul Vergi.

Ministrul Sanatatii a precizat cate teste pentru coronavirus sunt disponibile

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca la nivel national exista pentru depist.

Trebuia ministrul Sanatatii sa stea in carantina? Victor Costache a fost la audieri fara masca

Gestul ministrului Sanatatii, Victor Costache, de a merge la audieri in Parlament a iscat un intreg scandal. Oficialul de la Sanatate a fost testat pentru coronavirus si rezultatul a fost negativ.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )