Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Germania adopta pachetul de ajutor pentru angajatii afectati de pandemie Reducerea TVA-ului pentru sectorul alimentar, de la 19% la 7%

B1 B1,
CORONAVIRUS |Germania adopta pachetul de ajutor pentru angajatii afectati de pandemie Reducerea TVA-ului pentru sectorul alimentar, de la 19% la 7%

In contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, Guvernul german a aprobat un pachet de ajutor, ce vine in sprijinul angajatilor cu venituri mici, dar si al intreprinderilor mici, pentru a le ajuta sa evite co. continuă pe B1

Cancelarul Austriei se lauda cu o cifra de top si sustine ca Germania adopta planul lui pas cu pas

Cancelarul austriac Sebastian Kurz sustine in fata propriului popor ca multe tari l-au copiat in gestionarea coronavirusului, Germania chiar preluandu-i modelul pas cu pas.

Coronavirus: Germania se declara pregatita sa contribuie mult mai mult la bugetul european

Germania este pregatita, in spiritul solidaritatii, pentru contributii mult mai importante la bugetul Uniunii Europene in fata epidemiei de coronavirus, a promis joi Angela Merkel, inaintea unui summit cu partenerii europeni, scrie AFP.

Coronavirus Germania: Numarul cazurilor ajunge la 143.457, in timp ce restrictiile se relaxeaza

Numarul cazurilor confirmate in Germania a crescut cu 1. 785 la 143. 457, arata marti datele Institutului Robert Koch, marcand o crestere usoara a numarului noilor infectii dupa doua zile de declin, relateaza Reuters.

Coronavirus: Germania relaxeaza restrictiile, deschizand unele magazine, incepand de luni

Multe magazine din Germania se redeschid astazi, intr-un prim pas al operatiunii de iesire din carantina intr-o tara in care epidemia cu noul coronavirus este sub control, relateaza afp.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )