Libnet.ro
UNICEF

11:46

Coronavirus: Industria turismului din Turcia s-a prabusit, din cauza restrictiilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Industria turismului din Turcia s-a prabusit, din cauza restrictiilor

Industria turismului din Turcia aproape s-a oprit, in aprilie numarul vizitatorilor straini a scazut cu 99%, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza restrictiilor de calatorie adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. Sezonul turistic reincepe in Grecia pe 15 iunie Cursele aeriene se reiau de la 1 iulie. continuă pe Hotnews

Eurobank ofera industriei turismului din Grecia imprumuturi de 750 de milioane de euro

Eurobank, al treilea grup bancar elen, pune la dispozitia industriei turismului din Grecia, puternic afectat de pandemia de coronavirus COVID-19), un pachet de finantare de 750 de milioane de euro, de acest sector depinzand in mare masura economia tarii.

Melodia Bella Ciao a rasunat intr-o moschee din Turcia, in locul chemarii la rugaciune (VIDEO)

In urma unui atac informatic, cantecul partizan italian Bella Ciao a rasunat, miercuri dupa-amiaza, din minaretele din Izmir, in locul obisnuitei chemari la rugaciune.

Coronavirus: Ministrul sanatatii din Bolivia, arestat pentru nereguli in achizitionarea de aparate de ventilatie

Ministrul sanatatii din Bolivia, Marcelo Navajas, suspectat de coruptie in achizitionarea a 179 de aparate de ventilatie pentru bolnavi de COVID -19 de la o companie spaniola, a fost arestat, a declarat miercuri seful politiei boliviene, relateaza AFP, citata de Agerpres. El este retinut la sediul Fortei speciale de combatere a criminalitatii FELCC) din La Paz, a declarat comandantul acestei unitati, colonelul Ivan Rojas, la o zi dupa ce presedinta tarii, Jeanine Anez, a ordonat deschiderea unei anchete pentru posibil act de coruptie cu privire la aceasta achizitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )